winning11

查看: 1948|回復: 4

[溢 泉] [孤單一人報告]【溢泉】新女質素高有招呼·168號

升級  50.36%

四星級會員

老實講..溢泉都係靚女多..係有啲花多眼亂..尤其係啲女由樓下行山嚟入房區會經過客人休息室..咁即係可以睇清楚啲貨..如果有啲老人院都唔會咁樣俾啲女行出行入..另外係有時行入嚟..電動門開嗰陣有女仔會坐喺收銀妹隔離個位吹水..咁都可以見到女仔真面目..咁如果啲女自覺唔見得人都唔敢坐出嚟見人啦

今次有新女玩..係168號..貨是對板的..一向對呢間場啲女有期望..果然無失望..眼大姣菜一碟..長髮女人味濃..身材浮凸的有波有囉..揼功正常懂揼夠力也夠準..

做前奏做得幾好..全部服務項目的都有..比較令我爽的當然是rpp..推抓全身好多部位..在重點攻擊浪浪位髀罅位添加後花園同大柱位..淺body後就用小舌食車厘子..兩粒食晒再食浪浪..換動作..我上馬..來回上百次..感覺良好..窄濕係我感覺..再來個老漢推car..168號都識玩自覺嚟個轉身..捉實佢對嘢嚟維持平衡..豐滿型我鍾意然後嚟個女上騎馬仔..一開一合一推一搖又夾又磨又打樁..完全係呢方面的高手..最後就係俾佢騎爆咗..良久抖好耐放緩呼吸無咗喘氣後佢就慢慢離開我身體..慢慢清潔..係嗒得過之女

孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  40%

一星會員

全套幾錢

升級  99.92%

三星會員

$988...

基本去過一次都即減$100

即係$888

升級  99.92%

三星會員

夜晚都有特價時段....