winning11

查看: 9338|回復: 10

[三 川] [lolita45報告]【三川】三川之光·嘉欣 (有圖)

升級  25.93%

二星會員

三川 嘉欣 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[lolita45報告]【三川】三川之光·嘉欣 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2224845-1-2.html
註:嘉欣 通常返 10:00-22:00 / 162cm

有圖有真相

囡囡: 三川 嘉欣
樣貌: 三中,有啲素顏,周迅樣,望真都幾靚女
身材: 細粒,有腰,屎忽有肉,少少少少腩
波路: 真波,E-F cup,大概AV G-H cup左右,圓碗+小水滴型
腿形: 算幼
周感: 冇入到

過程:
作為胸奴人,繼續集齊指壓巨乳嘅龍珠!
今期超紅巨乳新女,不可不吃!
早上捕住10點半打電話去,約1430有位。
上到去等左陣,入到嚟,黑衫+大波,有啲似周迅,係佢啦!

沖涼基本上要有嘅都做齊,BM+水簫,大波BM真係定律嚟!爽!加送幾下按摩,好似Trailer咁,比一比我睇,呢一刻我就諗預時間俾佢按!

上床做背,我今次好衰地冇走任何野~做背係好溫柔同埋好大範圍,磨下啜下,十分落力!毒龍都比想像中好,照顧埋屎眼對上「春袋根」嘅位置,一絕!
轉身之後繼續啜暈全身,連手都有,我仲偷雞比手指佢啜,wow!女人啜手指嘅樣真係好性感,信我!

然後繼續感受佢嘅吹功,上級,有真空吸有轉脷等等,結果?結果我爆左。比人吹爆左哈哈,吹得爆我嘅人生基本上十隻手指數我晒。係幾滿足嘅!
完事後問我洗唔使抖下,然後繼續2Q,個人又不好此道~按摩算!

Part 2就係感受揼骨,正式應該叫「中醫穴位推拿」,佢又真係學過,有料!真心唔係摸摸下,係真係比力按穴位,一路由頭鬆到落腳,下下都真係比足力冇偷雞;因為我都有做開Gym,啲肉好硬,佢都好比心機去按,辛苦晒~一路按到鐘響先走!
好似一個價錢做咗兩種體驗咁,下次決定雙鐘處理!!!

服務: 10/10 感受到佢用心去Serve每一個客人,基本上你要佢做嘅佢都唔會拒絕。
投入: 09/10 呢個位佢都拿捏得幾好,「公式做足」與「投入」嘅平衡點,不錯!
返食: 10/10 足鐘,識揼骨,服務好,ok靚女,後生,大波,吹功好,任勞任怨。

返食是必須,基本上佢就算唔係對波,論服務佢都納入我嘅三甲,加埋波就爆晒分數!
而時間耐咗基本上佢只會更紅,大家較定鬧鐘10am等上牌再約啦。

補充:廣東人,香港長大,其實佢都算係陀地;同埋口吻嚟講應該唔會長做,大家要搵就快,唔知邊日消失咗又變歷史架啦!

註:lolita45報告-三川/太子/春秋/雲來/浪漫/鳳城
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  93.33%

一星會員

又full

升級  25.93%

二星會員

男鬼 發表於 2023-5-30 20:29
又full

我覺得佢Full得合理wor
後生,細粒,大真波,技術唔錯
有心、肯做
做完肯揼骨已經加分
仲要真係識揼骨

升級  0%

二星會員

30頭?

升級  25.93%

二星會員

play123 發表於 2023-5-30 23:46
30頭?

我覺得30中至尾啦

升級  2.33%

三星會員

邊位師兄知 有無 車? 69?

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

非常感謝和支持!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666

升級  33.33%

一星會員

鍾意大屎忽聽日就去試。難約?

升級  50%

一星會員

條J太大要三思 因為佢真係好窄

升級  56.67%

一星會員

爆完有揼骨,真係好嘆