winning11

查看: 6409|回復: 6

[怡春苑] [14273733報告]【怡春苑】遲來的報告·小星星 (有圖)

升級  14.17%

三星會員

怡春苑 小星星 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[14273733報告]【怡春苑】遲來的報告·小星星 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2224260-1-1.html
註:小星星 通常返 15:00-02:00 / 150cm

有圖有真相

遲來的報告·小星星

前排知道有兩位新女嚟咗,叫小星星同小丹丹,一直未有時間去睇下,早幾日試完,而家先得閒寫報告分享俾各位師兄知道
當時決定先試小星星,後來在小星星口中知道另一新女小丹丹原係佢朋友,所以啱啱試埋小丹丹,我會出係另一份報告到,有興趣嘅師兄可以去睇下

講返今日主角先,以下所講,係前排試嘅時候的事,都個零禮拜到架啦

小星星開門入嚟, 一眼所見,果然十分青春,30歲樓下冇走雞,身材有肉地但唔係肥果種,一頭長髮,上圍就咁睇好有份量.
打聲招呼後就準備沖涼,一除衫果然夠大,營養去曬個胸到,傾傾下愈來愈有WET妹感覺,用半咸唔淡嘅麻東話傾偈,我就佢用普通話,愈傾愈有種大大咧咧,會問點樣會舒服D?好肯學,呢點唔錯!

侍浴有嘅野都有,抹身上床 我食支煙先,佢就係咁錫左右LIN頭,都好舒服,之後佢拉直我雙腳,再打開,我問佢做乜?因為我係完全唔鍾意毒龍,我以為佢要做,點知佢笑住答:冇做咩,幫你錫蛋蛋囉面對住二十多歲嘅少女,趴住望住你,面帶笑容咁講呢D野,男人點會冇反應
錫蛋蛋都好舒服,錫到咁上下就上套埋牙,順帶一提小星星怕會發炎,所以係唔會俾用手指了果D,69我就唔知,我冇試.

最後開開心心放低幾十億,沖個涼之後見仲有時間,就傾下計,得知小丹丹係佢朋友,叫我試下,所以就有我另一份小丹丹報告.

身材,年紀,技術,小星星絕對唔會令你失望,唔過份嘅都會盡量配合

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:14273733報告-怡春
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

重要通告:抄襲報告立即被禁
http://sn11.cc/thread-2220883-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

好想試,聽其他報告話好難約…

等待驗證會員

等你份雙飛報告

升級  0.37%

二星會員

甘師兄有冇返食先?

升級  73.33%

一星會員

好想試,聽其他報告話好難約…

升級  33.33%

一星會員

上星期去搵法拉,林走有緣望到小星星一眼,堅後生,cosplay,化左個妝,係指壓小有嘅,不過本人年紀開始大,都係搵返d服務型會舒服d。