winning11

查看: 2029|回復: 5

[新都會] [冥界骨友報告]【新都會】後生陀地妹夠全面·77號

升級  42.2%

四星級會員

地點是旺角的新都會--對象是呢間的77號
唔係我點的女係主任安排--我呢日都無乜心水純粹想揼下玩下
稍休一陣坐陣飲支力多可以入房

房已舖好床了--女已進房了佢就是77號
睇個款又真係都得得哋--陀地妹約30歲即係29-31應該相距不大
身形幾好幾勻循前凸後翹皮膚白嫩身材一流
對嘢就圓圓中亭型--唔似係斯文女
騷騷姣姣的屁股都係翹翹--腳都唔粗眼神都姣姣迷人
一睇已經係推車之選--令小弟弟已經有鼓衝動同衝勁
聽佢出聲講幾句hello你好--原來是陀地妹添
心諗陣間你就知道味了

正路地按呢度按嗰度腰背腳都勻循力按
間中就突襲我細佬--即時有反應果種
小DD對77號呢種突襲似乎相當受落
俾反應佢係人生正常生理反應--控制唔到加埋佢係有料到之嘛

到正式玩招呼就唔使呢種偷襲--直頭明刀明鎗
一波又一浪的技招--手嚟一輪掃抓撩都係中晒重點
屁屁位髀髀位JJ位又係掃到令我起雞皮
暢快又舒服--又令我變成大支嘢了
人就係咁喇--遇到女呢種女咁服侍
尤其係浪浪位邊有男人忍得住--加埋佢又好手勢
變大係正常反應--做下波D做下女歌手演奏一番
全身檢查完已經係準備就緒狀態
係互相檢查完
佢都當然不會罷休繼續延續佢熱情主動的態度
原來佢都多水多汁又窄的
玩女上搖得不亦樂乎忘我的郁
仲要撳住我膊令我唔想俾我郁
呢種就係服務態度囉要讚--當然我可以向上頂撞佢
但又無咁做索性等佢搖到攰先--人有極限佢腰力有極限
而我當然都不是金鎗不倒總會倒下
結果都係拍拍佢髀推低佢玩下傳教士
再落地玩後推狗仔又老漢
返過來又正面泰山壓頂佢雙手緊抱我不斷延續佢的嬌嗲叫聲
總於我都嚟個大爆發將啲子子孫孫兵團放晒出體外
又完成一次好享受的揼骨女程了

我來自冥界...

1萬

18萬

管理員

重要通告:抄襲報告立即被禁
http://sn11.cc/thread-2220883-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

多謝師兄報告,記住,呢個場孖冧巴冇得輸

升級  3.33%

二星會員

呢個場係咪好似有d女仔會送程尾程機

升級  0.74%

二星會員

不小心做到佢,簫無吹!綀住把聲扮後生可能或者我唔夠靚佬喇….

升級  42.2%

四星級會員

其實送尾程機對BG或者無所謂

與其用力揼同用手嚟多次都係要用力的

我來自冥界...