winning11

查看: 2880|回復: 1

[龍濤閣] [晏菲路報告]【龍濤閣】雙響炮·早66號+夜22號

升級  41.33%

三星會員

上次喺龍濤閣雙響炮係三月尾一個星期六晚,睇幾場波分別揼兩條女
擒晚星期三又係咁玩,擒晚更加多嘢睇
夜晚有馬深夜又有波,咁擒晚梗係足球戲碼強啲
馬仔已經係季尾都無乜賽,而且係谷草夜賽都係平淡賽事
不過最緊要有得賭有得睇,贏輸都係唔緊要
我都係限每次賽事賭$800,輸到七舊幾就投降下次再嚟過
有限制節制,留番下次賭或者留嚟賭波
深夜三點就睇曼城對皇馬場歐聯四強第二回合
結果係無捱眼瞓,場波都精彩又多波入加上贏錢
睇完三場馬7:50pm左右就入房
揼咗一轉先,6:00pm已經到場
食咗碗餐腸蛋火腿麵仲加幾條菜添
落咗隔可以上房,又已經中咗第二場馬
上房做66號早更女新新哋係呢度學師的
之前係生手未做過呢行
都係呢度學咁66號當然係後生妹
中波走肥樣幾甜望落應該都係少過30歲
外型掂揼骨都有水準
落力出力地揼手指好夠力位都準
新女都算揼得
服務大路正路先係手指全身漫遊手勢良佳令我反應極大
轉過嚟有做心口碰碰車
我哋個嘴都有碰碰我指手指又有入去探佢妹妹閨房
演奏一輪就落油協助我升上九重天
房有電視不過我無開我淨係用手機聽電台馬仔直播
66號清潔完時間就啱啱好我就拎齊嘢落返樓下繼續睇馬
都仲有第七第八第九場馬睇
睇完都差唔多11點我就入去蒸濕蒸又有乾蒸各15分鐘
剃個鬚洗頭沖涼又去著番原本件浴袍出番休息室又開餐
食完就喺休息室瞓覺我係特登唔上房區瞓
因為隨時瞓到過鐘睇唔到波
而且樓下可以霸住個位準備睇波
呢度成日都爆爆哋場有直播足球的話
瞓咗一粒鐘我又叫女主任安排上房
咁當然係揼夜更女我番兜22號
長腿靚女揼得玩得係舊相好
呢個都係無乜評價樣樣都好囉
樣掂身形掂尤其對腳簡直無得頂
佢當然可以令我再次第二站起來
佢rpp加body加嘴仔都係勁好服侍
就係咁樣就一晚整咗兩劑杰嘢出嚟
完場啱啱開波時間落返去睇波
波又贏馬又贏有免費骨揼
五點就埋單上房瞓覺十點幾起身返工
報告完畢下次再分享過

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html