winning11

查看: 5568|回復: 5

[三 川] [kknd2023報告]【三川】初試·樂樂 (新人帖_有圖)

升級  50%

一星會員

三川 樂樂 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[kknd2023報告]【三川】初試·樂樂 (新人帖_有圖)
http://sn11.cc/thread-2223631-1-1.html
註:樂樂 通常返 10:00-21:00 / 163cm

有圖有真相

初試三川·樂樂

一條友去上海街睇完裝修料尻流流無嘢做,見三川開左就上去睇睇喇。鐘房叔叔問有無相熟無嘅介紹比我。我話ok喇。入房等左陣樂樂入嚟,目測40中,相頭ok嘅,身形都幾好,特別上圍,好有禮貌問我ok唔ok,合眼緣我當然ok喇。

Part1,滿分。好細心幫我洗,時不時又挑逗下細佬,又挨埋嚟請我食波餅,我忍唔住都渣下先波型好靚,細暈,pink lin,不過係中超嚟。但手感都係唔錯嘅,前面都柔軟嘅,係後面先摸到硬硬地。吹功絕對係我試過最用心同敬業嘅一個。加埋細細聲呻吟,真係差小小比佢KO。值得一提,樂樂嘅皮膚真係好好,好滑,除左有小小腩,其他身體比例真係相當得宜。

係浴室調情一番之後就上床先。上床其實好唔舒服,因為小弟雖然無六吋粗,但小弟有六呎高,所以訓住嘅時候都要會頂腳同要屈住,不過並無影響,女好食嘅話環境只係次要,做背嘅時候樂樂都會發出好細細聲嘅嗯嗯嗯咁樣,又是不是對住你耳仔抖下氣,搞到細佬好大壓力,問C眼搞唔搞埋,小弟唔好呢味所以就話轉做前面喇。趴住嘅時候只可以望住啲鏡睇,一轉身樂樂嘅車頭燈即刻帶嚟視覺衝擊,忍唔住摸左幾下,樂樂都好識做,捉住我隻手去摸佢,簡直同播緊嘅AV相映成趣。細佬呢個時候真係好大壓力,叫樂樂直接吹喇。呢度又不得不提佢真係好用心,一啲都唔馬虎,舌頭、口腔內壁、嘴唇全部都用上,細佬真係比佢服侍得好好,跟住攞套準備埋牙,我話我想你幫我吹出嚟得唔得,佢已經拆左個套,不過都無問題照幫我吹,吹左5分鐘到keeper話夠鐘,樂樂問我不如幫我打出嚟,我當然都ok喇。樂樂依然都係好善解人意咁坐緊啲,攞個屁股挨埋我度,既然係咁我唔客氣喇,一摸佢下面原來都已經洪水氾濫,就係咁我被佢一輪手口夾擊下KO左。最後臨走我話辛苦曬,樂樂話你地男人出嚟玩都係想輕鬆下開心下,最緊要客人滿意。屌呀,今次係我第一次覺得劉華「今時今日咁嘅服務態度」個廣告係真係帶嚟正面影響㗎!

最後因為早場價,放抵380,走人。

總結:樂樂全程好好笑容,而且配合度高,如果想食服務嘅絕對係唔錯嘅選擇。可以返食。

註:kknd2023報告-三川
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  80%

一星會員

好正。

升級  20%

三星會員

上次搵佢,佢嫌我做得太耐,叫我以後唔好搵佢,再mark佢都會彈我鐘。佢最喜歡快槍手,咁先係好客。

升級  50%

一星會員

whiteelephant 發表於 2023-5-22 09:22
上次搵佢,佢嫌我做得太耐,叫我以後唔好搵佢,再mark佢都會彈我鐘。佢最喜歡快槍手,咁先係好客。 ...

我都係第一次搵佢,可能一開頭大家打開左話題喇,佢話佢叫樂樂,咁我就話喔你就係傳說中嘅樂樂,好多Ching都有出你嘅報告,今次多多指教喇。佢聽完都好開心一路傾下呢度啲報告,一路傾下男人出嚟玩嘅心態,所以氣氛都唔錯

升級  20%

三星會員

kknd2023 發表於 2023-5-22 13:42
我都係第一次搵佢,可能一開頭大家打開左話題喇,佢話佢叫樂樂,咁我就話喔你就係傳說中嘅樂樂,好多Chin ...

嗯,真係人格人