winning11

查看: 3182|回復: 3

[京 華] [洛業業報告]【京華】有服務·奶茶

升級  0%

二星會員

[洛業業報告]【京華】有服務·奶茶
http://sn11.cc/thread-2223374-1-1.html

囡囡:奶茶
樣貌:應該50左右,後生時應該ok,6分
身材:有肚文、有D鬆,4分
波路:有C,6分
隧道:有D鬆,不過我覺得可以,5分
服務:9分,超級服務型
過程:我一向玩雙鐘,沖涼好細心,水簫有,磨棍有,洗J椅有,body有,洗完上床獨龍,3味吹簫,超碼15分鐘,吹得好舒服,69玩左10分鐘上套,話頂唔住,女上工架十足,我見佢有D倦,俾幾舊水冇謂要人咁辛苦,男上女下繼續,夾腳用手拉pigpig,成身震晒,收陰機話有高潮,繼續過多一百幾十吓完事,清洗一下,我冇叫過佢做乜,但全程自動波,這個一流,躺下話幫我鬆骨,佢真係識個喎,好舒服鬆晒,自動69,15分鐘,又來1 Q,佢話狗仔好唔好,我叫佢躺下得啦,一百幾十吓之後完事,又係震晒夾晒丁話有高潮,佢話來在2次,我覺得似佢嘆我多過我嘆佢,食支煙,仲有少少時間當送俾佢,畀錢

事後,真係舒服,如果食服務真一流,但食年青貌美,就算啦!
返食指數8分

註:洛業業報告-京華/怡春/鳳城
Superadmin

升級  1.48%

二星會員

[京 華] 食服務真一流

升級  20.37%

二星會員

應該有50, 食服務還是ok的

升級  50%

一星會員

好想試下洗J椅