winning11

查看: 3795|回復: 6

[雲 來] [Jim838報告]【雲來】熱情熟手吹功一流·桐桐

升級  7.42%

三星會員

[Jim838報告]【雲來】熱情熟手吹功一流·桐桐
http://sn11.cc/thread-2223360-1-1.html

雲來係我最鍾意去嘅場,因為新裝修,乾淨企理!

小J餓左一個星期,終於有時間去開餐,一早打開雲來餐牌見無咩新菜,就睇下其他師兄食評啦,睇到桐桐有時都full, 應該唔會跌錢,加上有幾個食評都話桐桐熱情同無悶場,一於打去約下。

去到雲來比完錢就帶左入房,等左一陣桐桐入嚟,樣貌30尾順眼,5尺3左右,35C真波 有腰有Pat 略小肉地 但唔可以話肥, 合乎官方描述,咁就決定上菜啦。 先沖身抽水,桐桐主動壓對波嚟邊沖身邊Body, 仲有錫Lin, 呢part幾舒服,水簫有做無偷懶,乾身上床先做背,無毒龍,錫背有配合叫聲催情,需不算好爽,但合格。轉身錫下身 肚 就主攻小J, 吹功算1班中至尾,未算頂班,桐桐都吹左好耐,話吹唔爆我,我話可以試下嫁(但不準口爆),無口爆我就話唔好喇,留番比小J正餐食西啦。 先係男上體位,邊揸波邊插,軟熟真波好好揸,插左陣轉狗仔,邊插邊揸實對波之下爆,之後沖身傾偈完場。

之間都有講有笑,無悶場,熟手技工,啱食服務師兄!

PS(如有口爆就正)

註:Jim838報告-雲來/浪漫/鳳城/太子/怡春/來閣/金帝/春秋/美妙
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  80%

一星會員

這位師兄實話實說, 讚。 跟我上次幫襯差不多, 我曾經喺不足字數小報告講過。

升級  7.42%

三星會員

侃侃而談 發表於 2023-5-16 04:48
這位師兄實話實說, 讚。 跟我上次幫襯差不多, 我曾經喺不足字數小報告講過。 ...

老實啲有好嘢,就齊齊分享

升級  80%

一星會員

Jim838 發表於 2023-5-16 17:35
老實啲有好嘢,就齊齊分享

如果大家老實,中伏機會都小,大家開心.

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  45.56%

二星會員

桐桐久唔久都會返食