winning11

查看: 1967|回復: 4

[新龍觀] [paul pierce]【新龍觀】"還催"能手·11號

升級  93.67%

三星會員

星期六晚揼骨擒日星期日加母親節都扮下乖仔
成家人去咗飲茶又要湊仔又要喺老婆面前扮下好男人
夜晚睇陣曼城話晒爭標場合
陣間3:30am就睇Game7塞爾特人對76人
如果唔係Game7都唔睇加埋係我愛隊嘛
之前做過88號有還催而且功力夠
地點都係佐敦呢度快樂龍觀..新龍觀
上次做88號前晚星期六就做另外一個係11號
我有見過呢間都換咗好多女
舊女中女元祖級5仔都仲喺度雖然年紀唔細但都仲有中年客搵佢
亦有3X歲的稍後生師兄搵佢
我都間中有搵5仔如果係超疲嗰日
當然有後生女梗係做後生女
亦以前都試過搵5仔揼完另外搵另外後生女做尾鐘
今次就係11號搵佢直落

都簡單形容下11佢都算後生less than 30age
衫少布裙夠短外睇都見佢架生靚唔細腿又靚腰幼腳幼
眼神迷迷哋人靚樣果然呢間入咗啲新貨係見得下人
揼功中等有心機有前有後有力
又踩得下而埋尾推油就力度相對弱咗啲
可能已經有用力得八八九九
但整體都可以接受前段佢真係有用好多力
手指功勢排山倒海式襲擊我的腰髀同後邊個菊花園
再沿住秘密通道兜咗上前呢下觸電咁爽
搓捋一輪佢移後咗原來真係好似一部車咁
佢兩隻手變咗部車可能佢覺得然油不足
回廠入油就用BB油倒落手中然後再闖關
經油接觸又係另一種感覺

轉過嚟我大髀都有啲油了這個唔緊要都預咗
反而預不到係佢起勢就玩嘴唇攻勢
見佢解衣過程已經好正成對車頭燈隊埋嚟
趴上嚟就啜耳蓮蓮底部再令我意想不到就係原來佢都係環催人士
呢下又係震到上心口咁爽
我示意佢轉轉位變成數目字姿勢
無理由淨係佢服侍我咁我都服侍下佢
手闖入一輪大家都失失地控了11愈叫愈大聲
最後就提鎗上馬了11稍為定一定神因為都俾我搞到有啲失魂
慢慢地放入較好位置就用腰力同我較量
佢郁時我放緩而佢減漫時我就向上撞番上去
來來回回咁又估唔到第一次同佢已經有點合拍
之後換下位又係來來回回變番女上
都係令我出得勁爽
除咗88號呢個11又係值得令我要分享下過程俾師兄了報告完畢~

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

報告話呢間最平喎

升級  60%

一星會員

你要交幾多錢家用呀?

升級  93.67%

三星會員

南叔叔 發表於 2023-5-15 10:14
你要交幾多錢家用呀?

七舊七香港流通貨幣...........