winning11

查看: 2253|回復: 4

[新都會] [強尼報告]【新都會】終於遇到骨版林明禎·98號

升級  78.48%

四星級會員

都係好好彩我間中打電話去新都會問下呢位98號林明禎有無返..
佢呢種靚妹仔都預咗返工唔會太密..
一係就搵兩日錢就放假使晒佢一係就偷做唔可以返工太密..
我估兩者都係是但一個啱架喇..
揼咁多年骨都大概知道的..
嘅然打電話有時佢都無返不如索性留咗電話俾新都會staff..
當98號林明禎有返時就call我..
期待已久的23881087電話響起女仔哈囉吉蒂打嚟我都知道有好嘢食..
「余生,我係新都會哈囉吉蒂,你個98號返咗嚟第一時間通知你先,今日得閒嗎,預時間俾余生你。」
好..即到兩小時後..還掂都得閒搞埋少少手尾就即刻坐小巴飛過去..
早一兩晚呢條美孚橋有部van仔反咗肚,,
即刻有熱心市民拯教車上人..
抱起小朋友再抱多一兩件證明香港人真係好熱心..
我就抱住熱切期待心態搭van仔經美孚橋去旺角..
頂吖唔係直通車直去太子道轉弼街上海街..
係喺荔枝角道慢慢逐站停..
不過唔緊要我一定唔會遲到只係心急咗啲啫...
沖涼直入房已經見到林明禎98號了..

聽有人講話而家啲骨妹今非昔比..
見到呢個98一定翻轉頭..
可以唔鍾意林明禎鍾意李元玲..
但見到新都會呢部九巴一定都係流口水..
髮型面型眼神個嘴身材都似..
係無林明禎真人的高度..
半鹹淡廣東話好嬌好甜頭髮過膊頭少少
波就好似林明禎真人大過98號少少

傾偈佢話有啲原因唔可以成日返工佢話私人原因喎..
不過我同佢抄咗牌話如果下次返工會通知我..
我亦叫出面哈囉吉蒂如果98號返工都要通知我..
雙重保險嘛未開波已經抄定牌證明佢真係好掂
眼又迷人身材又正又滑溜99分AA+頂級索女..
都擔心可能聽日佢就俾人包起咗到時就無得搵佢所以都係有得食就食多啲佢喇..

揼一輪骨但我志不在此..
林明禎正面同背面都有手動rpp..
整光朱解晒衣同我光朱擦背加嘴唇錫背錫頸再示意我轉身..
終於見到林明視禎98的全相..
我都有啲戰戰兢兢..
佢真係好有心機服侍我特別係個嘴唇軟軟綿綿咁..
埋嚟服侍嗰下真係覺得佢好啜得感覺幾得意真係好似同緊明星女玩緊咁..
佢都無需要喺我面前扮斯文..
啜我身體好多部位..
而我摸幾下佢就自動出水佢豆豆都幾嫩滑濕潤..
出水之餘仲打冷震添似乎佢都幾享受我啲手指喎..
之後就係女上坐連俾骨版林明禎坐住嘅感覺係爽過登天..
緊緻亦窄亦濕多水講番98號係後生女24-25歲左右睇落仲嫩口應該經驗尚淺..
但就夠晒主動我都無憐香惜玉全力衝推佢就由絲絲溫柔咁叫變成叫到拆天..
果然大家師兄兄弟都無介紹錯呢件林明禎98號係可能人生遇過最正的頭三位骨妹...
期待下次約會七舊幾家用抵Q到震啦

靚靚含韻!

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及限制外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  63.33%

一星會員

低玩 多謝推介

升級  93.75%

三星會員

咁98通常會返早定夜啊

升級  78.48%

四星級會員

fukaon 發表於 2023-5-13 21:48
咁98通常會返早定夜啊

印象佢都不定時
可以打電話上去mark