winning11

查看: 2058|回復: 5

[新都會] [奇雲杜蘭特]【新都會】大心口玩足全程·99號

升級  25.75%

三星會員

擒晚係到訪咗"新都會"找了呢個99號孖...見佢個樣都姣姣眼神迷...
微胖有少少肉地...當然最大最多肉的部位係佢空前嗰兩塊巨肉...
係靚貨嚟...少少尖椒型微彎向上的...白滑手感good...唔深色...
另外佢全身皮膚都滑...唔係"鞋"的都幾跣手...尤其係對大髀同petpet位
我就除咗揼骨瞓低背住佢嗰陣...同埋佢rpp時間...其他時間都係咪咪不離手...
除咗靚咪咪本身都挺又嫩...手摸口吸又用我塊面擦擦又舔舔感覺極佳...佢呢個部位經我手部加口部動作...都產生咗微妙的生理反應
佢都唔扮嘢唔扮怕醜...揼完骨已經鬆好多加埋推油同踩我都背都紅咗啲啲...做全身波d都好貼心...rpp水準極高令我又產生咗特別的生理反應...放嘢入口食動作嫻熟...技巧高...夠深入...亦徹底...由底至上慢慢吸食...嚟個自動波騎上嚟騎單車...床都俾佢郁到"eat eat"聲...唔使扮斯文女完全自動釋放...之后我用過好幾款動作使勁回禮...佢兩手捉實我手臂表現出好想要的表情...嗌亦嗌得好聽係絲絲輕柔咁叫唔係劏豬扮嘢嗰種...一時又閉眼咬唇嬌羞輕叫...愈叫我就愈奮力作戰...終於噴咗好大堆流質貨品入去...全程都爽爽的...家用唔使七舊半...啱玩之女!!

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及限制外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

精彩報告,一定要試呢個孖九。

升級  43.33%

一星會員

姣姣哋先好玩

升級  33.33%

一星會員

呢個埸啲孖乜孖物好吸引

升級  25.75%

三星會員

simonbrother 發表於 2023-5-3 08:16
呢個埸啲孖乜孖物好吸引

師兄有無其他靚女推介下呢?