winning11

查看: 3236|回復: 6

[龍濤閣] [蛇鬈毛報告]【龍濤閣】年輕小花·138號

升級  42.83%

三星會員

今日跑馬啲馬一係頂頭熱門一係爆到七彩
季尾馬特別難捉加埋今日係C+3泥草
都係輸錢啦都尾場好難追
擒晚去龍濤閣揼骨就無爆冷
嚟件正路女仔同賽果的BG俾我
係138號night shift的
形容係後生有身形瘦玩得
言下之意即係揼爭少少
我無問但約莫估到啲

食嘢蒸就留番揼完先
搵138號救火緊要
嗱嗱臨上房見到138樓梯等緊我了
佢撬住我手入房
接近最遠最篤嗰間房
係就要行多兩步不過就安靜少少
房都有電視不過我話唔使開
靜靜地同138媾通媾通下好過

138唔太高樣子有點cutie無話似邊個明星歌手
但佢個樣有啲親切感有啲氣質都幾後生
底係瘦的波路中等幾啱傾
佢又唔係一開波就按背反而係幫我按頭先
耳仔頭頂頸咁按以為佢咁唔正路就唔識按
但按頭都有力又撳得幾舒服
再嚟先去番膊頭同個背
愈按都愈夠力keep得到手法都正宗
只係佢唔係第一時間開背啫
按完腰到腳都幾好傾時間過得特別快又係時間鐘響起嗌加鐘
望望手機時間都差唔多啦都足鐘

稍後138開始重點出擊集中按脾拿
喺我有心理準備下老二受唔住刺激開始漸漸有啲熱情奔放失控
138小手沿住呢個慢慢向上潛搞到我扯到恒晒
我繼續面對枕頭享受閉目
138意猶未盡一時輕掃一時用少少力握住
好一個識玩嘅bg當佢叫我轉身互望
佢睇到我扯恒左的DD我就望住佢對咪咪
大家都開始唔客氣繼續互抽互攻
我再瞓番低佢企埋嚟形成互相食提子畫面
食完提子就玩一家親我同佢妹妹佢同我DD同時發出猛攻
佢落油我無油純靠雙手結果咁樣玩足五分鐘我就俾佢KO咗
不分勝負打和
出去洗手後138再回來我睇睇手機大約仲有5分鐘就夠鐘
仲揼乜吖坐埋嚟傾多陣攬多陣啦
佢都好識做而且仲好啦唔使佢揼俾我抽下水咪算囉
都係摸下大髀再隔衫打牛咁就5分鐘夠鐘
佢拖住手仔帶我去樓梯我就落番樓下睇陣波食個麵蒸個氣沖涼放低六舊一草走人

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及限制外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

138 的確係後生女, 瘦, 之前d師兄講得啱後生女新入行, 唔夠力

升級  33.33%

一星會員

138 的確係後生女, 瘦之前d師兄講得啱後生女新入行

升級  33.33%

一星會員

138 的確係後生女, 瘦賣點 , 之前d師兄講得啱後生女新入行, 揼骨唔夠力又叫佢踩背又唔識, 有d葉問手, part 2 真心, 一般有進步空間, 想調教下妹妹可以一試, 骨精要力未必啱

升級  33.33%

一星會員

logming 發表於 2023-5-5 13:11
138 的確係後生女, 瘦賣點 , 之前d師兄講得啱後生女新入行, 揼骨唔夠力又叫佢踩背又唔識, 有d葉問手, part  ...

完全唔識揼骨冇力又唔識踩,含得撚啦,無服務又要打劫貼士,輕力揸對波都隔手,下路唔做使多講,總之呢件嘢留係呢個場倒米

升級  33.33%

一星會員

中晒伏! 呢件衰西 ,掂下佢對奶又話大力,下路唔通,又葉問上身,仲拗貼士,俾條毛佢咩!肯定冇下次!