winning11

查看: 2334|回復: 4

[麗 晶] [mac報告]【麗晶】頂班質素A級評分·阿嬌_61號

升級  60.24%

四星級會員

時間::::星期四晚六點半,落到麗晶,蒸一陣食燒賣坐一陣玩手機7點3入房
地點::::麗晶油麻地,有心水了,所以電話book定就ok了
人物::::麗晶的61號,藝名為阿嬌,有人話佢似阿嬌有人話佢似袁澧林,兩個都靚,咁而家梗係Angela勁啲啦話晒後生十幾年,而且阿嬌我又諗起閃卡事件,見過晒無新鮮感,人哋文青女神喎袁澧林,HAHAHA!

結果係各有各觀點,佢係靚但我又唔覺佢似其中一個,係白淨靚女後生甜,總之都係索女,難得一見,果然係人見人愛類,人靚把聲都甜,A級貨,唔做骨妹嘥晒啦

揼不過不失,遇到呢種女都不太強求,更期望係佢招呼會去到邊個高度呢,結論係唔失望喎,幾乎樣樣做足係無冷熱啫,rpp水準唔錯,細心型技術型溫柔型,有搵對32C抹我面擦我心口磨我阿二,食兩粒提子就食我個煎堆,然後就食意大利西洋餐,本人去過意大利食過某啲肉類係好食過德國的,所以用意大利嚟形容,明就明啦!跟住就自動波玩騎馬仔,潘頓大戰巴度,大戰過後平分春色雙冠軍,阿嬌實在好玩得,樣斯文甜美但無錫,骨技可以浸招呼見真章,呢件阿嬌招呼好掂外型掂,如果骨技再進一步就再調高分數,而家都可以俾A評級佢了!

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

多大年紀呀?

升級  60.24%

四星級會員

2X左右唔到30.........

升級  60%

一星會員

mac 發表於 2023-4-26 14:22
2X左右唔到30.........

唔該!