winning11

查看: 2989|回復: 6

[新龍觀] [不是校花報告]【新龍觀】環保俏郎君·80號

升級  83.92%

四星級會員

上次去新龍觀即係而家叫快樂龍觀做咗11號
而家仍然係回味中
11嗰種體貼式女朋友式成身服務徹底真係好值得其他bg學習
不過我今次唔係返食佢而係做另外一個之前睇中咗嘅女
係80號因為上次見佢有介紹到俾我望望
都係令我十五十六唔玩唔舒服
今次打電話去公司約好80號準時到

呢輪煲緊的劇係viutv極度俏朗君
前年張敬軒就有首攞獎歌俏朗君
我就再上網search下原來俏朗君係1973年嘅美國浪漫劇情片
由薛尼波勒執導芭芭拉史翠珊同羅拔烈福主演
大名鼎鼎啊再睇埋黃偉文啲歌詞意思「相愛卻無法相處,很愛卻不能」
咁呢個快樂龍觀80號就真係俾我呢種女仔嘅感覺
我同佢相處咗大約90分鐘左右
覺得佢幾好相處又好相乳而且我哋有打車輪
即係相愛的表現但又不能因為呢種女仔真係會好易沉船
所以用俏朗君形容佢都差唔多....純粹鳩嗡文筆差求期講下啫

咁80號又真係幾好樣眼神好姣妝唔濃
年紀廿尾左右無中女味架生幾平均有波有籮腰幼腳唔粗
呢樣就係上次睇中佢嘅原因
今次就到我同佢入房玩了
佢都記得我上次走郎的見面
雖然只係擦肩而過但都印象深
即刻嚟個抱抱攬攬先波壓過嚟
然後就正經揼骨邊傾邊揼有傾有講唔係對住木頭咁dry囉

入正題動作就係rpp但我想講佢著住高踭鞋嗰種咯咯聲已經令我有啲著迷
高踭鞋係可以令女仔有自信啲矮妹都可以襯高
我哋男人睇落又順眼啲加埋佢對靚腳簡直令我更加控制唔到
但我都係慢慢享受80同我R浪浪先
佢手勢又好係溫柔式幾乎全身都有佢啲指毛
手指識轉彎咁左兜右兜
有做body有舔耳吮頸linlin同浪浪再到成支藤條
令我支藤條變得好活躍動感
咁有活力就引嚟80號忍唔住放入口品嚐
而喺佢品嚐之前當然由底到高慢慢試啦
技巧相當掂配合佢靈巧的功夫簡直令我上咗九重天的極度感覺
仲要係環保純天然呢度真係無得頂
而喺開波前就嚟個唇槍舌劍大玩法蘭西濕吻
我唔知係咪個個客都有可能我靚仔
咁我就同佢做番剛才佢同我做過嘅嘢
舔佢耳仔咪咪同妹妹然後就提鎗上馬
全程都好似係我服侍佢咁
玩足六七招就我俾佢騎住嚟完事
好似最後一滴都俾佢搾乾搾淨晒咁
佢服務都係無得彈值95分

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  56.67%

一星會員

請問呢消費?

升級  83.92%

四星級會員

$770............

升級  1%

三星會員

恭喜C兄食到好嘢,
我都唔執輸聽日去試試。

升級  43.33%

一星會員

謝謝分享,有得大車要試吓。

升級  46.67%

一星會員

770 有呢啲質素都算值回票價 恭喜師巴食到好野