winning11

查看: 2603|回復: 4

[新都會] [奇雲杜蘭特]【新都會】大乳牛全能夠豪放·18號

升級  25.75%

三星會員

星期三晚去咗新都會,,食咗件大乳牛,,她是新都會18號,,佢身形都相對勁,,上重下輕唔肥,,淨係谷晒落前方兩隻大燈上面,,呢個呎碼35一定走唔甩啦,,個樣就姣姣引人戰鬥格型,,重要係入房已經好熱情,,攬我腰對嘢就隔褲磨磨先,,已經覺得無搵錯人

主任關好門,,鎖匙都唔使報因為18妹喺主任未閂門前已經報咗,,咁就放好口罩手機鎖匙我除咗拖鞋就上咗呢張豬肉枱了

好畀心機咁揼啦,,有重力有中力有柔力,,手又用腳又用,,手當然係撳腳就踩,,又再落返嚟用手推油

服務我鍾意係rpp啦,,以前細個時朋友都話最正揼骨過程都係rpp嗰浸,,遇到個rpp高手自然事半功倍,,我哋骨友好Feel啲快啲入狀態硬啲當然舒服啲,,bg後半步又可以節省多少少,,所以rpp做好啲對大家都係好事啦,,掃掃抓抓搲搲捏捏捽捽已經令我遜即變硬了,,解衣就見到呢對白滑車頭燈,,仲要唔係黑提,,相當靚有美感,,有做body又用佢小妹妹牌的包魚擦同我刷大髀同屎忽,,到小弟擰轉身就用同樣方式擦我正面,,擦落嚟真係好似人型攬枕咁舒服,,攬住真係唔想放手,,佢都玩得幾切底的,,好鬼舒服,,18仲舔我耳頸但又無整撻咖喱雞俾我,,呢樣要讚,,搞到我耳仔同頸都好痕,,又錫我額頭然後仲奪埋我擒日的初吻添,,衰鬼邊有咁熱情架演奏初期我就瞓低啦,,玩玩下就轉為數字動作,,我手又用下口又用下咁囉,,搞到我口同手都濕埋,,咁就再車輪下先喇,,再換位我企起身佢踎低,,高居臨下我覺得自己好man囉,,佢都化身女僕咁又跪又踎咁演奏,,我仲捉實佢個頭玩咗幾下深深的,,搞到自己都變咗情愛動作片的男主角咁,,最後先嚟個女上,,騎一陣推刺一陣,,我覺得18妹成身都香噴噴咁但又帶點女人味,,對大乳牛當然好玩,,加埋佢啲一時,凄厲一時又嗲嗲地的叫聲,,成個氣氛相當好,,換幾個位我就喺佢深深處打咗個好杰的芡,,簡直係人間盛宴啦,,我都俾佢搞到喘晒氣,,大汗淋漓咁,,呢個芡真係打得好舒服好爽,,整體梗係滿意,,好身材揼得又好招呼,,即係都相當全能囉

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及移除外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

呢個囡囡真係正呀!

升級  3.33%

二星會員

幾錢落樓?

升級  25.75%

三星會員

七百四十..........