winning11

查看: 7783|回復: 5

[雲 來] [S623報告]【雲來】白滑36D彈手真大波大籮·安安

升級  43.7%

二星會員

[S623報告]【雲來】白滑36D彈手真大波大籮·安安
http://sn11.cc/thread-2219825-1-2.html

早上有時間心思思想搵條女砌,上雲來綱看有乜女好介紹,見介紹安安高165、天然D cup、白滑肌膚,小弟係胸奴人,見D cup就電話約咗。

準時入房等,安安推門入嚟,望下安安,清爽短頭髮,樣順眼年三中至尾,主動打招呼後各自除衫。除衫後一對36D八字大波彈出來,我不自覺咁伸手揸揸搓搓對大波,順便驗下真波有彈性墜手,我話係真波嚟,綱上有D師兄話妳假波,所以要揸下驗下,就咁我哋就打開話題,仲有講有笑入去沖涼。

沖涼有水簫,洗JJ時用手套弄下好似打機咁興奮。上床做背,一對大波係背脊度碌來碌去,條利由頸奶到膊頭到PP軟熱好舒服。轉前面,安安騎上來,先比對大波波我吮話要餵我食奶,我雙手托住對奶左一啖右一啖輪流吸吮兩粒提子,到佢吮我Lin頭奶袋吹簫,吹簫冇齒感舒服興奮,硬咗上套騎上嚟,前後搖上下插,我興奮到彎起身想咀佢,得咗可輕車,轉男上,托起佢對腳放上膊頭插,下下插到盡,聽住佢呻吟聲音配合我抽插節奏細佬硬如鐵,轉狗仔推,邊推邊輕輕拍打佢個彈手大PP,再望住床側鏡,映住佢對吊鐘大波揈下揈下,我就一手托住波嚟搓,一手摸住大PP插,再叫佢爬係度我係上面插,PP大同有彈性插時彈彈下特興奮,一百幾十就爆咗,再插多幾下一滴都冇才一齊沖涼,沖涼時已響鐘,安安冇急急腳,而係一齊沖完著好衫才拜拜。

樣貌:順眼
年紀:三中多
身材:高165、36D彈手真波、小腩、36有肉翹PP
服務:態度好,配合度高,可輕車

註:S623報告-雲來/金田/三川/來閣/金豐
Superadmin

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及限制外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  60.37%

二星會員

佢初初做果陣可以大車,諗起都正,宜家唔肯了。

升級  43.7%

二星會員

上次做都有中車,邊車邊揸大波波邊砌正

升級  54.08%

三星會員

有冇煙味?多謝C兄報告