winning11

查看: 7425|回復: 10

[鳳 城] [男兒當入窿]【鳳城】青春陀地·思琪 (新人帖)

升級  53.33%

一星會員

[男兒當入窿]【鳳城】青春90後紅牌陀地·思琪 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2215174-1-1.html

小弟最近先上嚟11台,原來有好多師兄精彩嘅報告值得參考。

難得今日2023新一年,小弟以往好小出報告,咁啱小弟依期放假得閒,咁就放鬆下寫下野,寫返之前值得回味嘅經歷,個人感覺留個紀念。

記得有一期小弟放假,我有去開幾個場嘅。不過果期有個好有話題嘅紅牌囡囡 - 鳳城 思琪(其實而家都係),當時介紹寫90後陀地,後生甜美靚女,D CUP大波,至小兩粒起,小弟都想會一會面。頭幾日打電話都等左好耐先接到我電話,答案係秒full。終於有一日小弟成功左,打左第二個電話就接通,而依次就好彩book到,真係同搶iphone買演唱會差唔多,過五關斬六將。

小弟按時入房,等左一陣,思琪入嚟啦,第一眼望到嘅感覺係堅後生,外貌五官順眼,指壓嚟講真係超班。同囡囡傾陣偈破下冰先,有講有笑,同聲同氣,好貼地,真係陀地。

之後解甲沖涼,真大波(咩cup小弟就唔識分啦,總之就大),有小小肉地,整體望落好吸晴,好啱小弟style,幫小弟洗得都仔細,有水簫。

拿拿臨沖完出去後,唔知係咪大家都真係好啱傾,成個氣氛好唔同,可能係俾到女友Feel我啦,而囡囡亦勝在後生呢,雖然服務都係果D,但囡囡都做足基本服務,小弟覺得已經賺晒,有服務,有青春氣息。囡囡吹簫吹功都唔錯,望住後生囡幫你吹已經好爽啦。之後大家互相錫下兩點,我好輕力咁揸下囡囡大波,真波,錫下,囡囡都有反應。

最後男兒當入窿啦,小弟係上面,囡囡揸住自己對波爽緊,我就繼續keep住我嘅節奏進攻,最後派彩。完事後我地繼續傾下偈,整體兩粒鐘小弟過得好輕鬆,好自在。小弟想返食,不過依次之後,小弟未成功再book到,無辦法啦,個個師兄都想 book。不過仍有好多囡囡可試,只能隨緣。

後生陀地同聲同氣真係好難得,印象深刻,希望仲有機會。

鳳城偶然就會有後生囡,真係好難得,讚。
希望2023年通關後,各個場都會有更多高質囡囡,各位師兄可以愉快派彩啦。

小弟文筆一般,個人感想抒發,你唔鍾意都無辦法,希望可以俾到各師兄參考。嚟緊有機會可能會寫多D。

註:男兒當入窿-鳳城/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1.11%

二星會員

師兄有冇69呀?

升級  53.33%

一星會員

一次生 發表於 2023-1-2 00:18
師兄有冇69呀?

我果日無要求試依樣,成個過程有講有笑,只係諗到做乜就做

升級  40%

一星會員

陀地仲要大波真係好少見,下次要試試

升級  33.33%

一星會員

升級  20.25%

三星會員

剛剛試完糖糖, 真不錯! 下個目標是思琪, 單價$920同過大海差不多·

VIP五星會員

VIP會員2022

adam1004 發表於 2023-8-18 15:36
剛剛試完糖糖, 真不錯! 下個目標是思琪, 單價$920同過大海差不多·

師兄試到未?

升級  12.59%

二星會員

真係

升級  33.33%

一星會員

知唔知係咪無做喇

升級  0%

二星會員

咁就。。。