winning11

查看: 10651|回復: 8

[怡春苑] 首發:[陳震男報告]【怡春苑】具備實力嘅名牌·Gucci

升級  60.5%

三星會員

首發:[陳震男報告]【怡春苑】具備實力嘅名牌·Gucci
http://sn11.cc/thread-2214878-1-1.html

突然早放工,打去問問有咩女得閒,有幾個新女都想試,聽到Gucci有時間,就先試佢

官方介紹︰新入行,白淨後生靚女,瘦底,大波,笑容可愛,值得一試,歡迎調教!

樣貌︰普普通通唔係相頭組,淡妝示人有笑容
年齡︰樣唔算後生,屆乎30中至尾
身材︰除衫前冇乜特別,一除對波幾亮眼,有34C
服務︰水簫、車牌、毒龍都有,冇口爆

囡囡樣貌唔算標青,可食用,入到房寒喧兩句就自動除衫,中等身材有小腩,最吸引係對波,未到大乳牛,但比例上圓得均勻,揸落仲幾結實唔會鬆泡泡,啡暈中的,未捽已扯Lin旗,入去沖涼再玩下。

囡囡好識擅用自己對本錢,捽勻枧液就從後做Body,感覺好實在,急不及待調番轉玩,我從後屁股磨棍加大手揸波,在枧液輔助下更加好揸,邊磨邊揸細佬已經好亢奮,囡囡再送上水簫,吸啜有力加上溫水效應,非常滿足。

上到床,先做背,再嚟波波掃背,再舐勻全身,去到毒龍環節,屬淺龍,門口游走加舌尖舔撩,交到課。轉身吹奏,Gucci落力吸啜,成條慢慢吞吐,有幾下有爆漿感覺。上套入正題,對波咁靚,我選擇先坐起玩女上,志在可邊插邊啜波,事實上囡囡對波都敏感度十足,大力揸下啜下已有幾下悶哼,而細佬不斷向上抽插,都搞到佢叫聲不絕。

到男上大棍抽插,由於周感唔錯,小弟選擇慢插,慢慢享受,過程中Gucci都不斷嗌好舒服!好舒服!望住囡囡咪晒眼,而且仲用力攬實我,似乎動咗真情唔係交戲,大家玩得投契。到最後選擇床邊推車,今次試用大棍慢入快抽,囡囡在叫多兩錢肉緊下,雙腳不自覺一夾,難抵無比緊貼的周感,一射而盡完場。

總結︰Gucci外表樣貌都唔未算標青,中矩中規,不過對波就扯回不少分鐘,服務態度亦積極配合,除咗唔玩口爆指插,其他都盡量滿足客人,值得一試。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:陳震男報告-怡春/金帝/春秋/雲來/金田/三川
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  43.33%

一星會員

有車牌可以一試

升級  50%

一星會員

可以試下

升級  60.5%

三星會員

啱晒你喎師兄,慢出慢入慢慢插

升級  62.08%

四星級會員

震男兄的報告越來越精彩,一定要俾個讚你!

升級  17.72%

四星級會員

superadmin 發表於 2022-12-29 08:11
*囡囡首發獎勵 皇冠+1

係咪今期封面囡囡

升級  57%

三星會員

我有次搵佢有口爆,真係舒服到死

等待驗證會員

具備實力嘅名牌·Gucci

有實力,就食得過!