winning11

查看: 3018|回復: 3

[新龍觀] [晏菲路報告]【新龍觀】外型掂調情功夫抵讚·38號

升級  41.67%

三星會員

我都知呢期最多人去係永順街, 有無39號呢個我就唔知, 都係教主Anson Lo啲粉紅神徒去打卡, 我就去廟街253-255號打卡, 上二樓新龍觀/新快樂揼骨, 人哋追星我唔係追女而係搵女仔, 女主角係38號, 星期六下晝去就放工食少少嘢上去

半年青半成熟, 約30歲, 真人有點cutie, 著類似小鳳姐嘅波波裙, 不過38著嘅係連身低胸窄身裙, 白色黑波波, 佢皮膚白仲要白裙, 顯得佢對腳好幼修長, 波又凸凸, 有踭嘅鞋但唔係好高嘅踭, 仍然顯得對腳修長靚樣都正, cutie味

揼一輪都係覺得佢好有心機,用力位準, 按足頭鐘, 加鐘推埋油踩番有啲位就出去準備嘢, 廣東話流利有溝通, 自動變成無身上朿縛, 細心rpp一大輪佢啲手勢幾舒服慢功夫煎魚又似彈琴彈結他咁, 時快時慢有節奏, 偷神鵰突襲動作又係超過癮, 有啲估佢唔到咁, 骨就話有得學呢啲我估都係自學, 轉來佢就馬上啜啜試下我身上的男人氣味, 又係慢遊全身咁感受我啲男人味, 然後重點攻擊我阿二底部, 再由底部到上面, 而家連周星馳玩水上運動AngelaBaby都係話由內到外再到番內, 38就完全演繹到呢個重點, 佢上面幾好手感, 下面仲隔住底底, 原來已經濕了, 陰功點解唔解除埋呢個朿縛, 佢話留俾我幫佢喎, 又好啫, 手指同佢阿妹交流下, 佢邊唱歌邊嗌忍唔住, 叫我放過佢, 我又點會應成佢吖, 結果佢都係求求我停, 要直接開始, 女上當然係頭盤, 玩幾招佢都配合, 人靚皮膚滑又好身材, 呢種女仔百食不厭, 又可以手指玩又乜都得, 又識玩下情調, 即係必然返食嘅女仔囉, 完事清潔返嚟揼多陣, 完場著番好浴衣又出番去沖涼房解衣沖涼走人, 呢七舊三家用相當抵俾, 好快又有下次

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

呢個囡囡調情咁叻,
要去試試呀!

升級  56.88%

四星級會員

so attractive
識調情最正