winning11

查看: 3512|回復: 3

[鴻 星] [paul pierce]【鴻星】點玩都得·阿玉_711號

升級  93.67%

三星會員

去親鴻星都無乜失望, 帶客去玩都係鍾意大場, 今次夜晚帶兩個客去揼, 無得claim公司錢, 客都係大方各自各畀錢, 唔使我俾, 淨係俾自己嗰份

佢哋都係鍾意大場, 坐得舒服啲, 係大家都有共識去鴻星, 夜晚去都多師兄沖涼坐休息室, 不過呢度大場多沖涼位多locker唔使同人逼唔使隔劍, 我哋三個都蒸一大輪.

俾女主任介紹來的係阿玉711號, 又係人名加冧巴名都得, 其實好彩有勝利11呢度有相冊, 加埋師兄啲報告可以記得清楚啲囡囡個名或者冧巴.

711阿玉果然無令我失望, 身材好Fit有幾分姿色, Fit係佢唔肥有波有長腿, 仲要係白滑型, 身體啲皮膚真係滑過玉子豆腐, 波路又唔細喎, 幾分姿色係佢都靚靚哋眼神又姣姣哋, 幾正下囉

頭part都係揼下鏈下踩下推下油咁, 揼揼下佢就胋身埋嚟了, 滑溜皮膚尤其對腳磨得我好舒服, 明抽我水, 終於佢都直接開始rpp動作, 手勢正吖,指甲抓搲間中又玩下後門徘徊, 浪浪位好到位, 再兜埋前面伸前摷寶物, 非一般手勢, 轉身互吸上面, 再同步互攻弟妹, 佢開始發出叫聲, 原來佢把聲都幾令人酥麻, 嗲嗲嬌嬌含羞嗒嗒想大叫又忍住咁, 幾得意, 搞到我細佬都站起而我又搞喊佢妹妹, 好有專業態度, 阿玉就算妹妹濕都繼續手加小嘴來招呼我.

開始落戰場拼搏, 我大字型瞓低阿玉上面, 又有抱住阿玉嚟戰鬥, 佢身形輕盈都啱姿勢, 騎狗又有靠牆又有床邊拗蔗又有, 都幾盡興, 最後托起阿玉對腳金雞獨爉式完事, 佢都受落我點玩都得喎, 又係要讚的專業態度.

又係一次無失望的鴻星女行, 至於兩個客無問佢哋做邊個, 我無問冧巴, 淨係話OKOK, 我就對阿玉都係讚的。

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  42.2%

四星級會員

值得試下.................

唔錯wor
我來自冥界...

升級  83.33%

一星會員

very good report and should try this week there