winning11

查看: 7451|回復: 6

[春 秋] [wingchow888888]【春秋】再嘗返食·小惠

升級  61.85%

二星會員

[wingchow888888]【春秋】再嘗返食·小惠
http://sn11.cc/thread-2212701-1-1.html

最近工作比較忙,所以都好少出嚟玩,早兩日有啲時間,於是上網睇吓各位兄弟嘅報告,然後再睇吓個食女名單,睇吓有冇啱心水嘅囡囡可以再食,今次目標都係想食長腿,呢個時候老相好突然之間短訊俾我,仲喺度問我幾時有時間再上嚟再玩吓佢對腿,俾佢咁樣挑逗,邊個男人會唔上火呢?立刻book咗兩個鐘,仆去搵小惠,一見到小惠狀態依然,囡囡好識得保養,同我初初見佢嘅時候根本係冇分別,樣貌仍然keep住中上….雖然已經食咗小惠好多次,但係佢都仍然比到強烈女朋友感覺我,今次book咗兩個鐘可以慢慢玩,一齊拖手去沖涼,沖完涼,例牌動作,叫囡囡著返對黑絲先開波(自備),雖然食咗囡囡好多次,但係佢啲工作態度一啲都唔馬虎,毒龍仍然好舒服,條脷又軟又溫,之後做前錫lin舐袋,期間我用手不斷摸黑絲腿同鮑魚,囡囡都好努力咁樣含我細佬,越含越硬,過多一陣叫佢瞓低,我都嚟服侍下佢,小惠都顯得好投入,隻鮑魚啲水慢慢滲出嚟,此情此景真係忍唔住,於是上套男上插入,一邊插一邊大車,插多一陣已經頂唔順射出⋯⋯
休息咗一陣,去咗過水期間,不斷同小惠有講有笑,吹咗好耐水之後,過多一陣問我係咪嚟多一次,靚女問你要來多次,冇可能托手踭,咁之後再幫我好努力咁含,火箭就好快準備升空,之後女上狂UN左幾百下,最搞笑嘅係一路UN一邊喺度傾偈,感覺真係同女朋友做愛完全冇分別,之後再嚟狗仔式,一邊插一邊係鏡裏面睇住佢享受個樣,又見到佢屁股兩舊肉不斷盪下盪下咁,視覺效果一流,但係可能最近工作真係比較忙,有心但係冇力,去到最後都係射唔出,不過算啦都唔想咁辛苦,下次再玩過…..

總結 : 長期返食飯票,陀地妹比到個女朋友感覺仲想點,完全係聽教聽話,可以邊度有得搵,雖然係中超,但係一定會繼續添食,謝謝收看

註:wingchow888888-春秋/雲來/三川/京華/怡春/金田/來閣/金豐
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  66.67%

二星會員

小惠還好啦,不過講野把聲太卡通,怪怪地咁
服務係有嘅,但技巧一般,相頭過得去

升級  51.11%

二星會員

有長腿玩,好嘢噃

升級  43.33%

一星會員

講到咁正 搵日試下

升級  33.33%

一星會員

kamille 發表於 2022-11-29 09:46
小惠還好啦,不過講野把聲太卡通,怪怪地咁
服務係有嘅,但技巧一般,相頭過得去 ...

太卡通即係?

升級  90%

一星會員

5409394 發表於 2023-2-5 03:25
太卡通即係?

我都唔係好明,莫非似小雲把聲