winning11

查看: 17016|回復: 10

[鳳 城] [BigDragon]【鳳城】搶疆野馬梁小冰·楊子

升級  2.33%

三星會員

[BigDragon]【鳳城】搶疆野馬梁小冰·楊子
http://sn11.cc/thread-2212605-1-1.html

今次跟師兄搵食,又見荃荃公開推薦,所以試一下楊子。

第一眼見到,開朗笑容,而且樣貌非常似一個人,就係小冰。不過唔係水餃嘅小冰,而係 梁 小 冰。但年齡當然比真嘅梁小冰後生得多。我個人覺得正面真係有7成似。楊子開朗健談,不用破冰。

解甲入浴,楊子一邊撚著之餘,主動送上碰碰車。侍浴過程算仔細,全身都有顧及,沖得乾淨。再嚟BM, 水簫,磨棍都有。水簫值得一提,無齒感,全程食到 "sir sir" 聲,真係食雪條咁,佢係我試過嘅,食雪條食得最大聲嗰個,同事眼晴上網時,佢嘅眼神係夠淫嘅,皆因有啲囡囡上望,但無嗰種挑逗感覺的。

乾身上床,同樣走背走毒,楊子再主動嚟碰碰車,然後由頸開始,到兩對時,不時用對波磨碌棍,慢慢移到大腿內側至膝蓋,再到袋底,最後棍仔,吹了一會,可能小弟大雕,此時有輕微齒感,仍可接受,食雪條依然大聲,邊食邊掃袋底,楊子條脷都幾識轉,龍頭好有感覺下,楊子邊食邊話“好大“,好識挑逗提高小弟戰力。69 好反應,飽魚肥美,真水流不斷,邊嚐鮑邊捽豆豆,正。上甲策騎,都騎得幾耐下,騎功算上乘,會前後左右搖和磨,唔只係打樁,不時送上輕車。轉傳教士,輕車變中車,一招到尾,囡囡有聲有畫,半真半戲嘅反應,最後重車住送貨。

相頭:7.5-8.0/10 (貌似梁小冰,但近觀皮膚未算完美)
身高:160-165
身材:B波 無腩 (中等身材,不肥不瘦)
簫技:8.5/10 (sir sir 聲及過程中言語挑逗加分,但輕微齒感減半分)
車牌:碰碰車 轉輕車 轉中車 最後大車 (人有你未必有)
6 9   :8.5/10 (真水有反應,但程度未算好激烈嗰種)
埋牙:8.0/10 (有少少闊,有聲有畫有反應,但感覺半真半假,有少少戲嘅成份,車住出加返分)
服務:9.0/10 (應有的都有,質素算高)
總評:8.5/10 (有樣有服務,有車有69,樣樣野未算頂班但絕對算高質唔會dm,但如果抱住同真正紅牌比較,可能還欠一點)

註:BigDragon-鳳城/三川/太子/怡春/金田/多港/金鑽/春秋/美妙/雲來/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  1.48%

二星會員

唔會 dm gogogo

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  50%

一星會員

支持大車

等待驗證會員

會有毒龍嗎?我至愛呢樣

升級  2.33%

三星會員

Lkc580602 發表於 2022-11-26 22:57
會有毒龍嗎?我至愛呢樣

我走背走毒, 唔清楚有無

升級  50%

一星會員

支持有大車,磨棍

升級  6.25%

三星會員

己好有車牌同6 9先

升級  76.67%

一星會員

梁小冰,謝雪心混合體

升級  20.25%

三星會員

服務幾好! 口技唔錯, 女上真幾好,  轉男上F通度.....