winning11

查看: 3452|回復: 3

[麗 晶] [似有若無報告]【麗晶】上圍勁招呼爽·阿君_32號

升級  3.5%

三星會員

擒晚又波又馬  不過都係馬仔吸引啲  我都係馬癮大過波癮  落麗晶食住嘢睇兩場馬八點左右入房  指明要做32號阿君  出面前台有介紹過我又喺走廊上次見過佢  樣幾得有風騷味上圍好勁  佢件衫都遮唔晒  個curve同線條好勁應該都係E波路  諗番起以前90年代嗰隊依波路

身高都有160cm左右  都唔算矮  入房就派米  又捉下我阿二玩一陣  我都唔同佢客氣啦  玩下E波路  皮膚滑都彈手

揼又幾似模似樣幾揼得  手指夠力手掌又夠力  位都準

加鐘一陣佢終於揼完踩完  預備好嘢就進入下半場  解衣後見到E波路果然勁  佢都風騷野性型  點玩都得  rpp手勢已經知佢有料到  轉身吃我葡萄籽  痕到入心入肺  手掃已經好high用埋另一種方法服侍呢個位感覺又提升到另一層次  再試埋味先玩body喎  其實都無乜所謂無話一次要分先後次序  可能佢都係隨心所欲想點招呼就點招呼  效果結果就係搞到我細佬豎立起敬  我又讀得書少形容唔到呢個感覺  好自動波直接坐上來  學過下嘢喎騎咗幾十嘢  我就翻身壓低佢  嗰種波濤洶湧真係睇到我眼火爆  對E波路真係好勁  要反攻佢了  都幾多水幾滑亦緊  佢啲叫聲又聽得我舒服唔係劏雞亂叫  啪得佢啪啪聲  終於忍唔住大爆發山洪崩潰了  事後清潔完佢摸摸個肚回回氣  話我啪得佢好舒服喎  唔知真定假但都聽得受落

整體係幾啱揼啱玩  身材服務真係好勁!!!!

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

人靚波勁服務好,
一定要去試試E波路。

升級  0.8%

四星級會員

正喎....幾吸引