winning11

查看: 3765|回復: 4

[新都會] [奇雲杜蘭特]【新都會】陀地後生女·77號

升級  25.75%

三星會員

其實都無話主唔主場, 係呢輪去新都會密啲, 下晝夜晚都有去, 呢個77係幾值得報告下佢

後生女年紀輕仲要係陀地仲要靚靚哋, 呢種女算少見, 肯出嚟做又要肯揼係幾難得, 又唔擺款摸佢揸佢又唔隔手, 好易搵埋一叠打成一片, 本身係靚又後生有幾分姿色, 妝唔濃都夠照, 身材平平均均有波有對幾窈窕嘅靚腳, 水溶式唇膏唔係烈焰紅唇, 而家都唔興超紅唇啦

揼就中等, 呢種女都未必好有skill好夠力, 不過都有心機

年輕皮膚當然滑, rpp腳托住我對腳已經Feel到佢果種滑溜, 手勢可以啦都算識R, 都係四圍抓拎下手袋咁囉, 吖, 係挽住我個beg慢慢玩, 又識同鳥類做朋友握握手, 手勢都掂, 未轉當然已硬, 轉嚟對住佢就仲硬, 32-33B或C級對燈好靚好閃好迷人, 咁當然要手檢查下, 我個嘴又要味道測試下, 都好好味好好吮, , 全身啲皮膚都好滑滑, 咁我試完味就到佢試了, 嗒嗒吮吮啜啜好滋味咁, 就喺佢差唔多完事我企起身, 硬係要想車下佢不過都試探下佢先, 難得係佢竟然無避, 不過唔係激車只係輕輕的碰碰實, 都好過無吖, 佢錫我鏈鏈我就手指探入, 佢有叫我溫柔少少, 咁我梗係聽妹妹話啦, 輕碰溫柔就輕碰溫柔, 都水頭充足喎

77靚得嚟係有對勾魂眼神, 幾乎俾佢電親, 女上搖得好過癮, 好自動波, 又急又密一時就玩深蹲收陰機模式, 原來佢係識玩之人, 腰力又驚人, 最後我有玩狗仔, 側身, 深插, 燒鵝, 最後滿足晒爆了派彩

食得飽晒, 老二無詐型, 作為大佬我當然滿意俾like

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

Thank you for the report bro。 我都好耐冇去新都會

升級  25.75%

三星會員

yoyup 發表於 2022-11-23 05:00
Thank you for the report bro。 我都好耐冇去新都會

去下啦...

77,98,99仲有幾個都係好嘢

升級  53.33%

一星會員

係咪真陀地架?

升級  25.75%

三星會員

and_at 發表於 2022-12-19 10:41
係咪真陀地架?

yes...............