winning11

查看: 3507|回復: 5

[溢 泉] [水魚B報告]【溢泉】質素top勝過一班師姐·68號

升級  84.92%

三星會員

唔知係咪無咗兩間老尖場...即係威尼C同TST桑拿...多師兄去溢泉呢邊...我都見到啲威尼斯客嚟呢邊...BG又有以前威尼斯個早更收銀妹都去咗溢泉做侍應...好彩係呢度房多女都多...見locker多人沖涼又多人之後出休息室又多人...結果係唔使等好耐就可以入房...女侍應同我蓋好腳毛巾...幫我order咗杯HOT即係熱檸茶...牛肉球喼汁燒賣就辣椒豉油...小食小食係咁易少少又飲少少...跟手女經理都係相熟的都係佐敦場過嚟...介紹我暫時三個女得閒其他都做緊嘢或者有book...我眼見咁多師兄坐喺度都係快入房有得入就最好快啲...結果係68號...10分鐘入得房...果然同以前唔同晒...阿維唔喺度啲女都四正好多...樣同身材都正喎呢個68...part 1開始係幾夠力...正常功夫有心機有話題氯氛幾好...揼完68號就變陣剛才就出力而家就陰力玩溫柔R咗一大輪範圍好大...充血有反應係正常男人反應而68就錫錫吮吮lin lin...佢就同我二弟著上雨衣...佢企我旁邊試味道時我就手加口回贈佢...我覺得bg咁嘅企位仲好因為我可以喺後面探入...如果佢趴我兩隻腳中間就淨係歎到佢唱歌無得手癮過下...雖然有啲唔環保但效果都正...亦有潔淨車底食蛋蛋添...佢大髀同個八月十五都好滑滑...我都係口加手不停咁回禮...結果上馬我都忍唔住...都覺得佢仲係窄窄濕濕可能剛才已經俾我搞濕...之後都係二人一男一女正常大戰...氛氣都係好正對手正服務正身材都正...再補充番佢身材同樣都正...望下經過走廊見其他女都正過以前阿維時代嗰班...唔怪得咁多師兄坐休息室等入閘囉

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  72.17%

三星會員

新人當然勝舊人.............

thx師兄分享

升級  62.59%

二星會員

呢間啲女當然掂........
尖少咀係揀呢間揼骨

升級  93.75%

三星會員

想問下溢泉收費如何?埋單落樓價幾多錢???

升級  84.92%

三星會員

fukaon 發表於 2022-11-13 15:59
想問下溢泉收費如何?埋單落樓價幾多錢???

$988
第二次幫襯或者熟客都係減$100

夜晚9點後都係減$100

再夜啲兩點後再平幾十
不過我未試過兩點後去