winning11

查看: 3742|回復: 3

[溢 泉] [美中不足報告]【溢泉】一代新人鏈贏舊人·21號

升級  73%

四星級會員

疫情前溢泉個21係得得哋,其實都無乜話打唔打扮,都係bg化妝一件衫加白裙,裡面就任揀啦可以T back可以喱士碎花唔同顏色,最怕係阿婆底玉色,但舊21著嗰對拖鞋真係好食,樣掂都扣分

而且係都唔止一個巴打講佢做耐少少就hea做,時間又唔夠,所以好快我都甩咗佢做第二個,四個幾用前即係4月廿幾號開番之後第二次去溢泉,今次見21個冧巴原來係新人唔係舊女

行入房區,留咗尾房左邊最人少行嗰間,見到21佢本尊,修長型,唔肥樣果然得,有青春氣息文青斯文,直長髮,有踭的鞋但唔係超高踭,打扮唔娘唔土味,可能佢本身夠清秀型,唔使點濃妝都得

幾好笑容但夾住少少怕醜味,一貫好多新女都係咁,腳靚波路中上,凸凸地但未到波霸我估34左右,目測係咁到之後除衣都係相若

例牌乖乖揼一輪,有進步空間啦,但當佢企我前面時我就忍唔到,係隻手迅速潛入裙底探究,把握時間唔同佢慳皮,漸漸摸勻全身,佢話俾我搞到有感覺,再咁落去揼唔同骨喎~~~~~

揼唔到咪揼唔到囉,禍是我闖出來的,咁就索性提早開始喇,反而係我服侍下佢,解佢甲解開所有遮掩的嘢,啜下先,嘩都好好味顏色都靚好圓好滑,對腳又滑順便手指硏究埋,有濕濡效果後其實我已經硬硬地了,而且有時左移右擺時細佬接觸到佢滑滑大脾更加有反應

21輕輕撳番住我,無同我RPP喎所以講唔到佢RPP水準如何,亦無做BODY喎,反而係直接做番我剛才的動作,即係食我LIN又上下手又上膠件食甜品,清潔車底當然都有,玩玩下變成6同另一個數字的GAME,之後就女上開始,叫聲開始大,佢女上動作又爽扭腰或者磨或者壓落嚟都好刺激好爽好急促,好自動波又估唔到佢新新地都咁玩得

測試效果良好,樣身材服務都掂,真係超玩得,揼功有進步空間,唔計骨技可以值92分,暫時俾85分先,仍然係有特價可以平$100即係$888,個新女經理照俾特價,其實樓下經理老臣子舊人都仲喺度,都係照俾特價.報告完畢

下半生各自過 停在記憶外留座
懷中有過盛開花朵 除掉結果
其餘得到過 期盼你故事到結局
常記掛那美中不足 會是我

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  36.52%

四星級會員

正喎.......

很吸引的bg

升級  73%

四星級會員

的確係正妹一名~~~~~~~
下半生各自過 停在記憶外留座
懷中有過盛開花朵 除掉結果
其餘得到過 期盼你故事到結局
常記掛那美中不足 會是我