winning11

查看: 6605|回復: 4

[麗 晶] [奶four老泥阿]【麗晶】上圍勁爆·慧慧_11號

升級  38.83%

三星會員

場當然正,呢間麗晶九龍區算幾好裝修大場,可能仲靚仔過尖沙咀啲場.

女仔介紹啦,睇完呢度啲report覺得呢間場啲女普遍都平均高質素.

果然同師兄們所講呢度女經理真係細心逐個介紹,包括做緊嘢的bg,當然我就唔嫌佢長氣,嚟得揼骨當然都唔係趕頭趕命趕時間,消費者收多啲資訊係ok的.

介紹咗呢位11號慧慧,女主任介紹係成熟型,上圍勁好招呼揼中力,基本上都係佢所形容一樣,件女樣姣姣成熟型,中等高度件制服就露半球走肥腳唔粗,腰都唔粗並非水桶型.

樣就姣姣哋有笑容重點係心口至少都有35D,好深的波罅.揼中力撳完按一輪就企上踩背,每個位都平均中至中重力,小腿位就柔力少少係幾識揼.

下半場相當ok,樣樣都有玩,打掃一輪清潔晒就玩過山車上上落落,好心口果然特別好Feel又玩一輪冷一輪熱,算係幾熱情.
之後就上馬,11阿慧都係做主動嗰個多啲,轉頭我就反客為主,10分鐘左右我已經完事,最like最過癮都係從後捉實兩隻咪咪狂衝,係最爽的.
整體幾好招呼,樣同身材都ok,可以列入must re do的list之中

拉科魯尼亞升回甲組~~~

升級  65%

三星會員

thanks C兄,收費點計?

升級  1%

三星會員

呢間場係W11表列按摩場最有好感的地方,可惜地點唔多就脚!

升級  56.88%

四星級會員

紮炮已久....

要去揼番轉先得

升級  58.67%

三星會員

elsa168 發表於 2022-1-6 14:51
呢間場係W11表列按摩場最有好感的地方,可惜地點唔多就脚!

其實都近油麻地站

文明里/永星里行幾步就到