winning11

樓主: 王師傅

[佐 敦] [王師傅報告] 佐敦·三顧佐敦大波美骨囡-姗姗

升級  9.26%

二星會員

芳名:姗姗 (Suki)

年齡:30頭 (USB少有後生靚女)

身材:身形均勻36C

樣貌:長髮蘇杭氣質美女

Part One: 1班尾2班頭

Part Two:超窩心GFF

返食指數:200%爆燈

4台廣告:

小弟偶然在網上看到一帖樓上骨資訊,原帖題名【美乳】,據聞反應超熱鬧,爆到被網站刪帖。小弟亦無緣觀賞過。在好奇心驅使下,向網站其他師兄請教,知道技師在網上有賣廣告。看看廣告內有幾幅靚相,相片中見到一個穿著紅色低胸吊帶裙長髮技師。白滑膚色在紅色裙襯托下顯得更為【白滑】。低胸裙顯露胸部【美乳】碧波盪漾。整個身形比例均稱,相片樣貌雖然打了模糊,感覺上仍感到一股優雅氣質,相信係一個標誌美女。

在帖中討論間,知道技師火爆難約。為咗滿足我好奇心、為咗一睹氣質技師廬山真面目。我嘗試預早三日去約,幾個鐘後幸運收到技師表示剛巧有一位客人早在一星期前約了,因客人臨時有其他工作未能應約,技師問我明天早上11點得唔得。難得我明天亦是假期,幸運之神一再降臨,我馬上同技師確定明天之約。

準時到了技師大廈,在單位外按門玲。之後有一位無帶口罩優雅嘅靚女出嚟開門。呢個時候我確認到係廣告相中人,技師的確係一個標誌美人。烏黑嘅長髮、亮麗有神嘅眼晴、五官標致,穿著一件頭短裙,露出白滑大腿,加上面上迷人嘅笑容。令我這個老手亦失儀呆了一呆。之後靚女技師引領我進入單位後,我見到一個標準兩房一廳住宅,內裡有獨立廚房及廁所。單位裝潢清雅整潔,沒有霓虹紫紅光,感覺令人放鬆清優。按摩房內有一張電動開合按摩床,可變闊度大細按摩床,能夠適合唔同身材肥瘦客人。這是我多年揼骨首次見到有咁體貼設備。真係值得加分。

技師遞上潔白毛巾畀我沖涼。原來技師每天只接4至6個客人,毛巾也是在單位內自設洗衣機及消毒劑親自清洗。浴室寬敞,入邊有兩款唔同嘅洗頭水及淡味沖涼液,超貼心。

沖涼後靚女姗姗遞上暖水,完全窩心。睇住佢靚樣及笑容已經暈暈哋。人去按摩房靚女叫我趴低訓好,為我蓋上大毛巾後就問我那裡最倦。我特意叫佢自己按感覺吓。一開背,就知道有功力到。原來靚女之前在W字頭大場做過5年。疫情下桑拿場唔開,佢亦跟其他姊妹一樣,出來自己做個體戶。她按了不久後就知道我兩邊肩胛位明顯緊繃。在她一輪指按及掌根推拿後,我感到兩邊肩胛鬆弛返,果然有大場功架。來自蘇杭出美女嘅姍姍亦非常善言,完全唔需破冰可跟你可談天說地。到踩背時候位準力夠,我舒服到唔出聲好好享受,姍姍亦知情識趣靜靜幫我踩背。

到我差不多舒服到訓著時候,突然PatPat被拗到有觸電感覺酸酸麻麻,之後姍姍座在我兩腿間,晾起我兩大腿幫我推前列腺。溫柔一雙十指巧手,用了少許油不徐不疾咁照顧我肛門、袋底、蛋蛋及兩邊大髀罅。這種溫柔套弄當然令到棒棒非常咁硬。棍頭棍身被溫暖雙手【玩弄】,舒服到唔想佢停手,但又擔心會未返身就自己【失守】。

同姗姍講要反身正面來,佢好善解人意將電動骨床張開,之後就挨落我身上錫我胸上兩點。我當然為佢鬆開裙上半拉鍊,鬆開佢Barbar,觀賞及玩弄佢雙美乳,好大好軟熟,姍姍乳頭好敏感,俾我搞到嬌柔輕叫。在聽住佢輕柔呻吟聲下互相攻擊,好快一股快感直衝大腦神經,細佬及身驅不禁打了個好爽冷震。積蓄養住大泡精液【激射】出來,姗姗亦驚訝一邊叫【嘩!好多】,而一隻手繼續慢慢套弄,另一隻手用四隻手指繼續來回掃我袋底。直至我最後一滴也唧盡後,佢再用掌心在我棍頭上柔柔打圈,我龜頭即刻有強烈酸酸麻麻感覺,射晒射盡無得反抗。真係未試過俾囡囡咁【溫柔】、咁【GFF】、咁【爽】、咁【快】就KO咗。

Part One小弟揼開可樂、福樂芯芯、海倫及金橋Mandy,全部係揼得之人。對於姗姗用心到位功架,雖不是做到最好,亦令我完全鬆到收足貨。

Part Two 沒有可樂及海倫咁痴女、沒有Mandy咁騷癢、沒有芯芯咁全面。但姗姗的溫柔及優雅,完完全全好似同一個剛溝到【新女友】咁有情調咁慢慢玩。

我11點準時到,玩到1點15分超晒時。【唔催鐘超晒時】難怪姗姗每日只接4至5位客人。佢租個咁靚咁大單位,我唯有自動自覺支助多啲【超時費】作為報答姍姗俾咗一個咁【溫柔】、咁【GFF】、咁【爽】、咁【快】就KO咗體驗。

有咗呢次經驗,下次我一定【無咁易】俾KO。因為我仲要【開發】【玩多啲】。

咁難約,臨走梗係約定下次是常識。大家見到呢份報告時候……,我已經不止光顧三次了。

升級  9.26%

二星會員

囡囡俾過兩次手機我睇,每次都有10~20訊息未有空睇。因囡囡工作好認真,工作其間唔睇唔覆電話(超讚),只在客與客間睇訊息。

個人心得,如果第一次約想容易成功,最好預早幾天去約。時間最好在1000~1100, 因囡囡在上班前會查閱訊息。亦請大家勿直接致電影響工作。

臨走約定下次就最穩振。

升級  96.25%

三星會員

師兄可pm電話同地址嗎?

升級  0.37%

二星會員

升級  9.26%

二星會員

小小超人 發表於 2021-12-13 16:03

pm咗俾你。

升級  9.26%

二星會員

ed196981 發表於 2021-12-13 16:46

pm 咗俾你

升級  70%

一星會員

升級  1.11%

二星會員

師兄請pm小弟

升級  9.26%

二星會員

wingwing66 發表於 2021-12-13 17:37

PM咗你了

升級  9.26%

二星會員

PM咗你了

升級  66.67%

一星會員

師兄請pm小弟

升級  14.6%

四星級會員

師兄,請PM小弟,謝

升級  0.83%