winning11

查看: 5176|回復: 3

[麗 晶] [強尼報告]【麗晶】逼爆身材幾好骨技·阿君_32號

升級  78.48%

四星級會員

人物係麗晶32號....場內即係632....藝名阿君...
呢度有師兄都試過了口碑幾好...
咁我有同事另外又有朋友做過了...
執下口水尾點都要試下...
雖然大家都係同事但好少一齊去揼骨...
不過公司後樓梯食煙都會講下揼骨...
係幾難得遇到大家都有相同興趣又講得埋傾得埋嘅同事...
大家都係偷偷哋講揼骨嘢...
少一齊揼骨係大家都要交人...
偷時間去揼所以好少一齊揼...
不過大家都會講下食過咩好嘢...互相交流下咁囉

朋友當然會一齊講揼骨經...
麗晶32阿君咁多人讚我都試下...
瘦瘦底唔肥有長腿大心口...
幾圓幾大肉好手感真波...
半熟型女仔款頭幾好...
No.32        阿君        dup,招呼,身材,稍中,上圍勁
場當然啱嘴型幾新幾乾淨大場...
毛巾乾淨夠白locker地方闊locker仔有招呼

簡單形容32阿君先...
樣貌:7.5分,幾鍾意佢微起嚟嘅樣,姣姣哋有電力嘅雙眼加眼神...
身材:高瘦型,但好大對波,係真材實料一定唔係加工34-35C或D杯左右...肯定係除非唔係...
身形:高高哋唔肥腳亦都長...著埋個有踭嘅鞋更顯高挑...
揼:幾識dup幾夠力,同佢講有朋友加同事揼過佢不過當然佢未必記得係幾時幾日揼過...同朋友所形容一樣係幾揼得...
招呼:係幾放rpp有水準樣樣都好配合,各樣程序都做齊包括body加食糖,覺得佢都幾投入幾放幾盡,騎電單車攞到平衡幾主動熱情乜姿勢都有玩下咁囉...

總結係幾平均幾揼得幾好服侍加好身材又走肥...可以再翻試嘅bg

靚靚含韻!

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

請問要多少銀?

升級  40%

一星會員

9:30pm前 $939

升級  56.67%

一星會員

可以一試