winning11

查看: 4633|回復: 7

[新都會] [孤單一人報告]【新都會】賣大包明益我哋·11號

升級  50.2%

四星級會員

時間係擒晚七點後,放工後上去新都會短聚,食番個bg快餐之後先食飯。

沖涼趁而家仲暖都唔使太熱嘅水即係暖水涼,再飲支支裝可樂就準備入房。

女主任介紹11平時都係佢介紹都無乜甩拖,係嗰個就嗰句,中女就中女有肉地就有肉地唔會亂吹,呢樣我係放心嘅,唔似以前有啲場講到個女幾後生但原來係old嬋咁無癮。

中等身形半肥瘦半高矮,幾好款大大對咪咪,當然未至放爆衫但就宏偉型,條波罅都幾深幾好肉,整體幾好台型。

揼功幾好撳背一落手嗰下都feel到佢幾好力,位又準,中至重力幾揼得下,都踩都幾準幾夠力。

下半場就11佢lead住嚟玩,一對蘭花手由頸開始掃落腳,真係好似學友哥唱歌嗰種手勢咁,不規則漫遊全身,唔使油已經high到震,未轉身就醒波餅餵飽下我先,轉過來原來已經解晒甲,對燈好閃令咁我就較下燈嘅光暗先,再嚟就係面對面式嘅body,壓落嚟磨同夾嗰下簡直好窄好壓逼感,又係唔使落油唔使爽生粉已經咁好feel,如果落埋隨時會爆!佢餵到我飽飽哋我就回贈佢一客小食,11又係食得好有味道好滋味好享受咁超級抵讚嘅服務態度,同時我都玩埋手指遊戲形成數字位置!

女上開波,佢已經超有反應唔使輔助品純天然反應,我就12點正同樣係最top狀態,玩幾個位乜都玩下換下位,又換下床,啪得愈用力佢叫得愈大聲,就係咁樣8-9分鐘內就派彩,體力都出唔少汗又出唔少,我伏喺佢度抖抖離開佢之後11就事後清潔,都係幾細心服侍,幾分鐘後再入房按下頭按下手到夠鐘就say拜拜,會下次再搵招呼係幾cher的。

孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

C兄好介紹,11咁正,要試呀!

升級  7.04%

二星會員

呢間沒去過,幾錢落樓呀?

升級  99.67%

三星會員

比比仔 發表於 2021-11-22 09:20
呢間沒去過,幾錢落樓呀?

$670....

包晒
乜都做齊

升級  97.92%

三星會員