winning11

查看: 4632|回復: 7

[麗 晶] [晏菲路報告]【麗晶】超細心好服侍·阿笑_08號

升級  41.33%

三星會員

呢輪見有巴打做過11阿慧,22糖糖,62阿瑩,咁我都唔執輸去麗晶玩番次啦,
結果呢三個有兩個喺房同其他巴打玩緊,
另一位就女人事情休息三數天喎,
咁又唔會失落一間咁大嘅場又點止三個女,
問女經理有無其他女仔得閒,
今次做唔到就下次囉呢三個女但今日嚟得就梗係要入房玩
加上我唔想等事前又無刻意打電話mark女
結果女主任話有9個女返工其中6個女喺房on緊duty
暫時得3個女得閒可以即時入房
咁我叫佢安排

不過女主任無心急亦唔係其他場嗰種輪牌制
問我有無少少時間
唔係等房唔係等嗰6個女仔而係將而家3個得閒隨時入房的女仔逐個介紹
之前睇其他巴打報告都見到呢間場嘅主任長氣/細心?
其實係細心佢真係逐個女慢慢介紹優點長處缺點短處
唔會話佢靚過李嘉欣對嘢勁過葉子楣
佢逐個女外型高度身材骨技招呼慢慢講
然後等我揀我覺得呢種服務態度要讚
如果諗住公平隨意順序輪牌就無意思

結果我揀咗8號阿笑
呢間其實係咁編排例如1號叫Annie2號叫Betty3號叫Cathy之類
個名都係藝名所以8仔阿笑阿笑係開公名
我叫佢8仔又得8妹又得阿笑都得
但佢老冧同佢藝名都似番佢本人
8仔當然係紅牌而阿笑又真係幾好笑容
俾我感覺幾nice加上佢身形幾fit有波有蘿對腳又靚
係孭得起8號呢個冧巴而阿笑又match佢本人

另外佢身形就適中半肥瘦皮膚好靚好滑膚色白中透紅
揼幾細心逐個位用手撳完按完就企上嚟再踩
熱油推背推腳佢兩隻手變兩個拳頭係咁搓
有啲位用手背手踭推感覺好掂好鬆
到正題仍然都係超細心
兩隻手由拳頭重力變咗高級十級鋼琴師或者結他手彈出溫柔樂章
慢慢掃慢慢彈慢慢搲
即時令我個腦無晒反應但下面就有晒反應
好彩我背對住佢唔係就俾佢見到我咬牙動作
佢手勢的確超掂
轉過嚟就係8仔阿笑就變身KOL但集中講嘢拎住支咪
表情好正聲甜又配合加埋接觸嗰下又係觸電咁爽
呢下到我忍唔住叫佢可以上馬否則就隨時走火失禮人了
開始先係阿笑在上小弟被動啲
三幾分鐘就換位到我表演最man動作
再換兩個位我就俾阿笑搞掂咗
全身鬆晒無晒貨賣了
9張紅魚做家用價錢合理報告完畢下次再談

升級  1%

三星會員

9張紅衫魚就笑到最後,笑笑口出門口,抵玩又好玩呀!C師好介紹,

升級  5.93%

二星會員

幾日前我上去,唔見女主任介紹,但見男主任,做完埋單係九百六十,當中二十貼士比阿叔。,當中2

升級  5.93%

二星會員

埋單939,另外阿叔貼士20。

升級  1%

三星會員

咁就貴過尖沙咀新天天(890.)

升級  41.33%

三星會員

elsa168 發表於 2021-8-21 12:28
咁就貴過尖沙咀新天天(890.)

個人覺得新天天啲女稍不及麗晶

升級  41.33%

三星會員

而且之前新天天KK女經理亂嚟又老點
明明做過一個bg佢又話無
結果入到房係同一人
雖則可以換但搞到個女唔好意思又嘥時間等第二個女入房
另外係佢成日cher人問使唔使開多張單揼第二個
cher得滯唔太鍾意佢

結果係佢返威尼斯我去天天
佢返天天我去威尼斯

好彩而家佢無做
不過都係去麗晶多過尖沙咀區了

升級  1%

三星會員

麗晶d女唔錯,不過輸咗位置,有2頭唔到岸的感覺。