winning11

查看: 5366|回復: 4

[麗 晶] [happy2000]【麗晶】嗲到震·琪琪_28號

升級  17.04%

四星級會員

朋友介紹自己又心痕腳痕 結果去咗麗晶
原來都三兩年無來呢間 裝修過換過locker換過花灑浴室
休息室啲梳化地毯又換過 即係基乎全場都翻新
staff都換晒 可能係轉了手
咁有相識的見番美高蓮啲staff當然都有排傾
咁我都有疑問就係有無以前美高蓮啲靚女
答案係有部分來左 加呢度原本舊女 服務差的舊女或者年紀大就foul咗
又有新女嚟見工 即係都多女揀
咁價錢又平過美高蓮三至四百 以前美高蓮A牌女要加$100
呢度就一個價九舊有找

介紹我做28琪琪我都有問係邊個琪琪
到底係琪,淇,定琦結果係琦
今次係夜晚食完嘢飲完啤酒嚟
當然唔會醉到企不穩略有醉意5支大啤唔係烈酒
如飲完烈酒都瞓低咗
啤酒先有骨意.hahaha.
咁都見28咩樣咩身材都係令我滿意
斯文白淨唔係肥婆唔係矮小家碧玉有笑容帶點cuite Feel
都係26-28果種啦波路都ok
揼幾細心+專業手力夠但聞到我或者見到我有醉意都有問使唔使加力或減力
我話照中力都得佢就撳得好準力度適中唔使+-
招呼亦相當細心慢慢rpp由頸到背到腰到腳再來回返三角部位
轉過來就食波餅加音樂基本上每下動作都令我醒番退醉意
俾佢搖一輪我就開始發力推得愈嚟愈勁
酒後係表現好啲啩比平時下晝未飲酒時間長啲
似乎28 琪琪都幾滿意Feel到佢啲真反應...
食完飯飲飽酒又鬆咗又餵埋細佬
就係咁就過咗一晚
整體幾細心幾玩得幾有女朋友Feel

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  58.83%

三星會員

琪琪服務係幾貼身貼心....

係幾有女朋友feel

升級  1%

三星會員

28係靚冧吧、通常8字尾應該靠得住呀!

升級  60%

一星會員

看來值的一試,多謝分享。