winning11

查看: 6073|回復: 4

[鳳 城] [exshin報告]【鳳城】服務首選·8仔 (新人帖)

升級  80%

一星會員

[exshin報告]【鳳城】服務首選·8仔 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2177341-1-2.html

樣貌:6.5分 正如好多師兄咁講,真係好似女車神,不過係淫版女車神
身材:7.0分 不過不失,無毛鮑
技術:7.5分 中規中矩,勝在用心
服務:9.0分 無得彈
車牌:無考

事前睇左好多師兄報告,知道8仔賣點即尺服務,一早洗乾淨細佬先,係房等左陣,8仔入嚟就即刻話要睇下細佬先,於是小弟除左褲坐係床邊,8仔二話不說就跪低一口含住細佬,然後落力起勢吹,唔叫都唔停,8仔用好淫嘅眼神一路望住小弟一路吹,感覺真係好似睇緊 av咁,吹左一陣就吹爆左,最正係吹爆左之後8仔會好似 av女優咁show返d精出嚟,然後一啖吞左佢,再吹多幾下,爽到不得了。
吹完1Q之後齊齊去洗白白,之後上床服務都係果d,8仔會主動請食鮑魚,喜歡品嘗鮑魚嘅師兄一定要品嘗下,不過因為係無毛鮑,師兄們記得事前剃好鬍鬚,唔係拮親阿妹就唔好喇。前戲完之後就入正題,女上策騎,可惜小弟當時已經好攰,吉吉下軟左,最後8仔用囗+手幫我完成2Q
總結 :如果唔介意相頭,淨講服務的話8仔真係無得彈,即尺口爆吞精,AV級嘅享受,有機會嘅一定再返食

註:exshin報告-鳳城/京華
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  1%

三星會員

8仔靚過李車神,相頭也值70分,加上滑溜,B加真波,A級服務,AV嘅享受,夫復何求!

升級  70%

一星會員

elsa168 發表於 2021-6-14 17:35
8仔靚過李車神,相頭也值70分,加上滑溜,B加真波,A級服務,AV嘅享受,夫復何求! ...

李車神??  .... 牛下女車神??

升級  15.56%

二星會員

講到咁,要去挑戰下

升級  5.56%

二星會員

等埋另一個白虎雙飛