winning11

查看: 7066|回復: 4

[金 田] [mwwkyt報告]【金田】13號 (有圖)

升級  78.89%

二星會員

金田 13號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[mwwkyt報告]【金田】13號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2175011-1-1.html
註:13號 通常返 10:00-22:00

有圖有真相

囡囡:金田 13號

樣貌:6/10 普通師奶樣, 左邊嘴下有粒誌
身材:15X左右, 正常身形
波路:大C左右

過程:匈奴族人試過好多大波指壓女, 見13久別回歸於是打電話約試下, 朝早終於預到。準時去到, 13入房, 樣okay正正常常, 除衫入注涼房, 沖涼都好認真洗, 轉身渣下波時感覺怪怪地. 係真波, 但好似搵唔到奶頭咁, 後來係床先發現原來佢兩邊波奶頭係一個偏左邊, 一個偏右邊. 都係第一次見, 乳暈都幾大, 不過淺色, 沖緊涼時唔覺, 出到去先覺. 沖涼都好認真係屎怱, 出到去我無扒係度, 佢就直接正面奶, 佢奶係好似貓咁一路奶, 每個位由下到上咁奶4-5下咁, 都幾用力.城個正面比佢奶雲咁濟. 奶到差唔到就吹啦, 吹功都okay, 不佢會手口並用, 我本身就好敏感, 唔係好頂得順, 咁就上套, 比佢女上暴力騎乘後好快就交功課. 然後入房沖涼, 沖完出到嚟有d 時間, 我就話比我揸下波, 無詐型, 揸到差唔多夠鐘走人.

服務:6/10
投入:7/10
返食:正正常常, 個波都okay, 係偏左右怪左d。

註:mwwkyt報告-金田/鳳城/三川/太子/京華/多港/金帝/春秋
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  1.48%

二星會員

13號 服務好

升級  4%

三星會員

我覺得服務一般

升級  1.48%

二星會員

可能每人的要求有差別, 中規中舉, 應有的服務都有

升級  44.07%

二星會員

暴力騎乘要小心佢坐歪,整親弟弟!