winning11

查看: 4953|回復: 4

[新都會] [醫神報告]【新都會】吉祥13送多程機票·13號

升級  58.67%

三星會員

強哥介紹,半新不舊,其實都一段時間無dup骨,係因為開下又停下,而家有得開當然要去多d,有得玩就盡玩,bg都做咗半年有多,不過咁樣停下開下,佢可能真正開工都係得兩個月,就當係新女咁玩

樣四四正正,眼大大姣姣地,對眼大邪邪地姣味濃,幾有電力,中上ball中等高度,有戰鬥格feel的bg
出面問可否玩兩轉,強哥話呢d野同個女傾,又話如果回到氣,三次都得....hahaha,兩次都好盡,90分鐘好難,不過我梗係貪心想黎多次,入房見到真人係滿意啦,剛才已形容過bg的外型,問佢可否玩多次,佢笑笑口話如果我可以的話三次都得...下....hahaha,果然睇得起我.咁梗係珍惜時間快快開波先,開完波抖一陣dup一陣睇下可唔可以再黎
咁就先rpp,手勢好好,大髀小腿前後係咁掃,有伸手入來尋寶,搲得好舒服,硬住轉身佢食朱古力再洗車底,又玩演奏,跟住我都用手指回贈佢,阿妹有反應而且係好反應,跟住就用腳夾實我坐上嚟.三兩分鐘換位,當然有玩腳,托高佢一隻腳玩,又有我落床我企佢瞓我旁邊推,玩晒兩張床,五個姿勢就完事,稍作休息,佢出去洗洗,然後dup一輪,手勢都可以,唔係無力唔係交行貨幾好功夫,推油又踩背,我睇睇手機已經得番十零分鐘似乎唔夠時間起個孖,不過13就送我機票一張,臨尾用手送我一程,又係利用rpp幫我重新振作,結果成功啟航,都真係腳軟了....

俾佢$680家用,dup同服侍都ok的

升級  70%

一星會員

六舊幾, 1+1, 抵玩啦

升級  44.07%

二星會員

$680袋底都清埋,超值!

升級  0.37%

二星會員

是否環保吹

升級  96.67%

一星會員