winning11

查看: 6887|回復: 2

[京 華] [ccsparker報告]【京華】初試新場·晶晶 (有圖)

升級  93.33%

二星會員

京華 晶晶 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[ccsparker報告]【京華】初試新場·晶晶 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2161275-1-2.html
註:晶晶 通常返 09:00-21:00 / 157cm

有圖有真相

早幾星期先發現有新場開張, 睇過下京華官方形容嘅囡囡, 有幾個心水想試,
今日放早, 要出一出太子整野, 食完飯就上到去諗住試下

囡囡:晶晶
樣貌:有D歲月痕迹
身材:應該155-160左右,走肥, 有紋身, 中超, 深粉紅Lin
侍浴:例牌, 沒特別事
前奏:背隻OK, 含得舒服, 有DD想爆
埋牙:開頭女上, 但觀感望落無表情, 可能佢有D攰,行貨, 到最後換普通位置, 佢Feel到我想射先是但嗌幾下
總結:如師兄鍾意比人含..佢係唔錯

後記:新場房間唔錯, 可惜帶房要略遜, 原因 帶房嘅我要求點元元, 佢好細聲同hea講左句 可能上咗鐘..之後一句都冇交帶就安排另一囡囡入房, 行房時我好奇怪囡囡跟形容元元有嘅服務完全不同, 到完事, 囡囡講自己叫晶晶, 我先發覺原來一直係另一個囡囡跟我行房, 心裡覺得不是滋味, 帶房應該嚟一嚟講佢上緊鐘, 問一下 等唔等之類, 而唔係好似冇交帶若無其事咁安排其他囡囡. 以服務嚟講 3/10分

註:ccsparker報告-京華
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  2.5%

三星會員

晶晶唔計樣,身形皮膚真係好得,腳又夠幼,話佢似廿零歲都似!

升級  93.33%

二星會員

皮膚係滑既...我只係不滿佢地..我點左名之後佢地聲都唔出就安排個入嚟誤會個女仔=我點名果位