winning11

查看: 9196|回復: 2

[怡春苑] 首發:[Peter仔報告]【怡春苑】粉紅大波·百合 (有圖)

升級  48.75%

三星會員

怡春苑 百合 (winning11圖片 嚴禁轉載)

首發:[Peter仔報告]【怡春苑】粉紅大波·百合 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2157873-1-1.html
註:百合 通常返 10:00-22:00 / 158cm

有圖有真相

上次食咗個技術型囡囡米雪之後,真係飽左幾日,非常滿足! 但人就係咁衰,試完技術型皇帝式享受之後,又想試下d新手有初戀感覺慢慢調教,係咪好犯賤?於是就上去怡記問下鐘房有冇新女,聽教聽話可以調教,唔知係咪今期經濟開始差,真係有件全新下海,架生絕對新鮮俾我試,鐘房講明我做性愛導師是否OK? 咁就正中我嘅需要,一於做佢導師,插到佢死去活來先夠好玩!

新下海囡囡叫百合,怕怕羞羞咁,含羞答答咁樣,完全冇撈味,好一個純情半熟少婦一樣,年齡目測都有三中,有D肉地但重點在於38D級軟熟大木瓜真波,真材實料好夠份量,淨係教佢點玩對波都好多野要教,忍唔住揸落去驗一驗貨,果然好好揸,捽捽下佢對lin, 已扯晒lin旗,住家菜應該仲要好少人啜過,所以先仍然保持到咁好啜!兩下已經攪到佢依哇大叫,捉佢入浴室再慢慢上堂,教左佢用大波做BM, 夾腸仔水簫等等,百合勝在聽教肯學,今次做導師比上次做皇帝又係兩種完全唔同嘅體驗,教到囡囡幾招的確好有滿足感,就好似調教緊個初戀女友一樣,可能新做關係,百合投入度都好高,慢慢投入咗之後可以細車,之後上套周感超窄,加上佢興起之後非常多水,越插越有,呻吟聲特別真切不造作,完全感受到今次大家嘅性愛歡樂,唔會有種熟手技工嘅機械感,所以想調教新人做性愛導師嘅師兄絕對唔好錯過!

Ps. 百合整體感覺有d似初出道嘅洛妃!

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:Peter仔報告-怡春
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  48.75%

三星會員

是的,一種係玩feel,另一種係玩技術,不同玩法,可以交差玩!

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html