winning11

查看: 17060|回復: 16

[金 田] [vinvin114報告]【金田】癡女過招·02號 (有圖)

升級  0.25%

三星會員

金田 02號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[vinvin114報告]【金田】癡女過招·02號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2148724-1-5.html
註:2號 通常返 21:00-06:00

有圖有真相

我份人很念舊, 一直都很想幫襯金田, 昨日終於忍唔住上去睇一睇有冇心水囡囡。寶媽見到我就同我講「今期冇乜邊個有水玩㗎wo!」所謂「鳩閪等待抽插時,又豈在朝朝暮暮?」唔一定要玩水嘅, 啱Feel嘅話, 玩屎都得啦。即管輪一輪牌!點知俾個2號我, 我一見到好快就即刻入咗閘。

其實女性最能夠吸引人嘅地方係笑容, 如果笑得靚, 其他condition都可以暫且不顧。更可況, 2號有少少肉地得嚟又唔肥, 又有中年女性嘅韻味, 毫無老態, 着住一件黃色連身短裙, 身高大概有158左右, 長長嘅頭髮, 烏底半個身打開門, 嗰對烔烔有神要精服你嘅痴女眼真係難以抵抗, 打開門望住我淫笑。得啦!唔使睇, 我今晚就**你!

我一野擁佢入懷內, 一手揸佢對奶, 嘩!應該有C雖然有少少中超, 但係手感唔假!然後我上下其手一手掃落去佢大脾度, **滑脫脫!我捉住佢啜啖先, 佢話而家武漢肺炎唔係咁好, 我身為教車師傅, 唔會放棄下次進攻嘅機會, 係呢一刻我暫且放過佢。在一輪互抽之後, 我哋一齊去沖涼, 2號真係幾靚女令到我好想錫佢, 我開始由佢條頸慢慢奶奶, 奶上下巴, 再奶落膊頭, 性急嘅我已經將細佬放喺佢嘅身上戀來戀去, 同時亦都不斷試車, **閪唔錫咀, 細佬唔容許!係誠懇嘅態度同埋甜言蜜語之下成功得到小車, 係呢個時候, 佢將鹼液塗上我背上, 再用佢白滑嘅身軀於我身上遊走, 手輕輕地捉着已經變硬的細佬, 我反客為主, 細佬本能地不停向2號赤裸嘅身軀推進, 磨到好似**閪咁, 不斷呻吟嘅2號一息間令到我產生些少快感, 一下子扯回現實當中!2號「做咩啊?頂唔順啦?」你老味咁磨法點頂, 溫度已經上升到武漢肺炎標準嘅細佬, 係呢個時候被2號拎着的一手熱水同時放進口中, 熟練嘅口技, 不停上下上下的吸啜, 情迷意亂嘅細佬忍唔住要進攻, 形成了不停**佢個口嘅動作!啜到差唔多時候, 我捉佢上嚟親吻佢, 令到辛勞的小嘴得到溫柔嘅親吻, 然後我又由親吻加上力道「武漢肺炎, 最多咪一齊奶嘢!」, 2號笑住, 帶住挑釁嘅眼神同我講「出去慢慢玩!」

抹乾身之後, 我躺在床上, 我同佢講「我M底, 你即管懲罰我啦!」2號隨即露出淫賤嘅眼神同表情, 痴態畢露, 令到我都唔夠膽直視佢, 佢七三面望過嚟, 眼神在挑逗與嫵媚之間, 講咗一句「搞死你!」跟住慢慢咁樣由我膊頭胳肋底邊打圈奶, 奶到我粒lin, 而雙手則輕輕的在我大腿之間輕掃, 酥酥癢癢爽到不得之了!左右邊相同的動作令到我欲罷不能, 身體的神經線在不自控地抖動。佢再用條脷不停奶我的頸項, 期間, 淫蕩嘅眼神不斷瞪着我, 令到我本來已經唔大嘅眼爽到不停開合。跟住再慢慢進攻已經蓄勢待發嘅細佬, 旁敲側簫, 舌技口技並用, 細佬已經被含極致通紅, 再加上佢眼神攻勢令到成個畫面就似睇AV的第一人視覺一樣, 加上2號本身個樣真係靚令到我不斷唞大氣。我忍唔住話「我想奶你個閪」!佢側側面, 用懷疑的眼神「你識唔識奶㗎」我梗係話唔識, 等佢示範一次。我「你當我碌鳩係你隻閪, 用條脷奶俾我睇。」佢淫笑幾聲然, 後照做, 「記住唔好用嘴要用脷」我邊享受教學習, 點頭表示明白後, 我地開始69!

我由左邊大屎窟用脷一奶!奶到右邊屎窟, 又越過高山又越過谷, 夏舌伸縮技開始在她的閪部中間進發, 令一邊廂2號含得起勁, 細佬在堅強地享受。回到在享受食閪的我, 舌頭多少有點疲累, 我開始善用我的頭部上下十字轉動, 加上吸技!2號呻吟一聲, 忍唔住講咗句「醒目!」我心諗「夏爺賴閪唔使你教!」舌頭靈活交替, 含撚聲奶閪聲此起彼落, 我最後吸晒兩個大屎忽皮, 覺得係時候要**閪了!2號淫蕩地同我講「我仲未含夠wo!」然後我再次享受到2號的口技和眼神攻擊!當中佢體貼地說「使唔使漱口?」我「當然要」然後攬着她的頭說, 「唔係我點錫你?」身經百戰的痴女此刻露出嬌媚的笑容, 這個時候我已經成功解鎖中車, 夏爺作為教車師傅真係唔係浪得虛名「唔得!真係要**了...」我按耐不住地說。

之後2號M字坐上嚟, 癡女般的搖晃不停地坐!說「坐爆你!」我回應「嚟丫!強姦我丫!」佢起勁地M字與跪騎交替, 技巧甚好, 簡直就是享受!我承接她減慢的動作, 不停向上猛頂, 瘋狂抽插, 她強忍型的叫聲當中夾雜着說話「**丫!**丫!」我獸性大發, 捉住他不停強吻他的嘴唇, 含住她的舌頭不斷打轉!係時候要俾你試吓我嘅夏抬!然之後我沒有理會她的質疑, 一野就將佢抱起, 然後在半空中不停抽插, 力度速度兼備, 令到她已經放棄跟着我的速度淫叫, 然之後我放她在床上, 癡女的眼神轉成痴倦, 「估唔到你咁**得, 又大力!」大大力夏爺做愛大大力!我輕輕一笑, 再站着對床上的她不斷猛鋤!然後我命她掉轉後入, 2號說「唔好啦!唔好啦!」口裏說不, 身體卻很誠實!圓渾的大屎窟慢慢向着我, 擺到明要比我**!我不停抽送!再將撐在床上的雙手抱起令2號半站, 我的大腿微微向下彎, 再用腰力向上抱着他抽插, 然後淫賤的舌頭再度進攻他的嘴唇。我再捉着他雙手向後借力, 老夏推車!啪啪啪拍拍拍拍拍拍!肉體撞擊的清脆聲響就如古典音樂, 1812的大炮聲!鏗鏘有力!2號弱弱地說「俾你**死了.....」仲未完!我抱着她在床上, 不停向下鋤!良久, 我感覺到精液差不多已經達到臨界點!但我實在想看着2號淫蕩的樣子射精!於是我叫佢坐爆我, 佢叫我坐在床上, 然後他使出跪騎技, 前後左右包圍我的鳩頭, 然後鳩精在溫暖的閪部包圍下噴出!而我就不停唞大氣, 因為實在太正了!此時, 鐘聲響起, 我倆一齊沖涼, 鐘聲再起!閑談兩句後, 2號急急腳離開, 臨走還淫淫地望一望我, 又試到金田一個癡女, 真係不得了!

我聽過有人對佢評價一般, 而言談之間亦感受到呢條女的確需要逐層逐層打開心扉, 所以建議有興趣嘅師兄要氹吓佢, 將你嘅心思放喺佢身上佢應該就會對你更好。

註:vinvin114報告-金田/金豐/金帝/悅來/鳳城/春秋
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  1.48%

二星會員

Very good report, thanks a lot

升級  70%

三星會員

師兄真厲害,又得、又寫得,佩服佩服

升級  3.67%

三星會員

我愛痴女,多謝報告

升級  17.41%

二星會員

exicting report, thanks for sharing

升級  19.4%

五星級會員

謝vin兄生動精彩報告!

升級  15.75%

三星會員

多謝師兄癡女報告分享

升級  0.25%

三星會員

eric.chan815115 發表於 2020-2-21 10:58
2仔有個朵綽號叫姣婆

認真好玩, 有機會要返去再食!

升級  86.67%

一星會員

多謝師兄精采報告

升級  42.5%

三星會員

是否有個大籮由? 圓和翹的嗎?

升級  17.41%

二星會員

very long and detail report, thanks for sharing.

升級  14.44%

二星會員

非常正報告

升級  18.52%

二星會員

姣婆

升級  35.25%

三星會員

姣婆遇著脂粉客

升級  80%

一星會員

正到爆,邊睇邊硬了,厲害,小弟必會一試