winning11

查看: 15544|回復: 22

[鳳 城] 首發:[vinvin114報告]【鳳城】小米變紅米·小米 (有圖)

升級  0.25%

三星會員

鳳城 小米 (winning11圖片 嚴禁轉載)

首發:[vinvin114報告]【鳳城】小米變紅米·小米 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2148281-1-1.html
註:小米 通常返 18:00-06:00 / 156cm

有圖有真相

前日落鳳城輪幾個。我話要睇美琪同埋小米, 哥哥仔話美琪唔得閒, 咁就睇小米, 佢個樣都幾狂野, 一睇就知係好玩嗰隻!睇多兩個之後都係揀返小米,小米知我揀返佢, 跳跳吓咁跳入嚟!

我「做咩咁興奮?」米「因為有個靚仔揀我!我梗係興奮啦!我覺得有鬚嘅男人特別有意思 !」之後佢一手揸落我賓周, 我龍爪手回禮, 果時, 大家連衫都未得閒除!小米坦白講樣真係一般, 肉感, 淫師奶款, 30尾, 走肥要相頭真係免問。有155身高左右, 雪白大奶, 大到有D以上, 大屎忽!有腩!我果下合眼緣, 一入就知道一定好玩。我先寬衣, 再一手拉起佢把長長秀髮, lam後頸, 一邊解開Bra扣!佢亦反手摸細佬, 細佬好鳩餓, 好快就已經硬曬!不停同大腦講要同妹打招呼。我倆一路行入沖涼房, 我已不停咁樣磨鳩佢妹, 入咗沖涼房, 我隨即推佢埋玻璃大車, 基本上佢係忙撚到較水都搞好耐, 成身番梍泡之後, 大家當然不停磨, 細佬磨到妹經已完全濕透,小米對大腿夾埋我碌鳩, 不停磨!我已經分唔到佢有無**咗入去, 因為實在太舒服, 而且好似**閪,小米笑住同我講「因住走火啊你」冇咁易嘅我心諗, 跟住我隨即反轉佢, 佢屎窟貼住我碌鳩又繼續磨, 真係舒服到不得了!之後佢痞低同我水簫, 舌技了得!舌尖頭3cm可以做到極之微細的擺動, 甚至係我精門咁少範圍裏面做到上下舔動。喺沖涼房已經玩左好耐係時候真係要**佢!

上到床, 佢用對奶係我嘅身軀上不斷來回, 我捉住佢大車, 慢慢奶個下巴, 然後成個下巴奶雲, 再三角梯形地奶落條頸嗰度, 轉下奶佢膊頭。都唔輸蝕, 除咗不停用靈活嘅舌頭打圈我全身外, 就連我胳肋底都奶埋, 我拉開佢雪白嘅雙臂, 胳肋底連小小毛都冇, 我捉住個前臂再奶埋落去胳肋底,小米嫵媚地說「我除咗耳仔外, 另一個敏感的地方就是這裏...哦...」佢慢慢去到我下半身, 奶完我大比之後, 佢就即刻就捉住我碌撚嚟含, 含到聲!加上靈活嘅舌頭, 同埋來來回回嘅吸啜, 令到我都想佢舒服埋一份, 我唔好毒龍鑽叫佢唔使轉入嚟!我拮起身, 不停䑛佢隻大小腿, 那刻, 屁股慢慢移到過嚟我正面,  我即刻捉住佢個閪, 不同掃佢外陰, 濕透的閪部發出涮涮的水聲, 在我反覆橫掃下, 閪部出現情不自禁的抖動!手指已插入, 我首先打圈轉, 再裏面嘅空氣挖晒出嚟!「速速速速速!」力度的加速, 令小米的叫聲變本加厲。呢個時候, 我一野奶上去,小米沒料此著, 身體打了個大震, 我使出夏脷陀螺舔, 不停咁奶!「閪漏偏逢夏爺舔, 流水夏爺指頭塞」我一邊奶一邊搵手指插, 玩到佢喘晒氣, 又不斷搵紙巾抹水。另一邊廂, 細佬被浚厲舌吸下, 硬到龜頭夾硬大了0.5毫米, 但係呢個只不過係一個熱身!突然,小米「俾你搞到我騷騷癢癢咁!實在忍唔住了!」真正嘅**閪而家先開始!

我叫佢**死我, 我先將佢個閪唇親吻我細佬, 前後來回磨, 佢再小心翼翼咁坐上嚟, 「啊....」夏龍一頂,小米心驚!露出舒服又驚慌的表情, 道「看來今日可以高潮了...」之後佢不斷前後左右地擺動, 相當投入地令到自己得到滿足, 我絕對認同。出得嚟做, 如果唔係有滿足自己性慾的私心, 根本上就好難做得長。滿足客人需要固然重要, 但性愛係雙方, 最緊要投入。說罷, 佢張雙腿呈M字型, 開始上下來回**動, 原本在車的我倆, 被撻着鳩根的我, 開始向上猛**, 啪啪啪啪!叫聲凄美壯烈, 一輪猛攻後, 我將其一野拓起, 我又俾人懷疑能力, 唔緊要~事實上, 就係每隻肥妹都能夠比我在半空中瘋狂抽插, 一翻抽插, 再來最後一下大力!隊到佢嬌嬈一聲, 雙眼睜大望住我!我錫咗佢幾啖, 放返佢落床, 佢望住我, 弱弱地說「真係好舒服, 請你不要那麼快完」我望一望佢, 露出自信嘅笑容, 企喺度男上不停**, 我在不斷加速和加力,小米「啊啊啊!到了到了到了…啊啊啊...」 我心想「真的嗎?」但仲未完...我命其轉身, 在後面推車, 啪啪啪啪啪啪啪啪!此時我一邊**, 一邊飲着帶房哥哥仔送俾我的抗炎茶, 半生回憶在腦海中慢慢消逝, 伴隨着小米的叫聲, 所謂欲仙欲死就係咁解。良久, 我捉住佢同我企起身**, 以便拉個頭埋嚟打茄輸, 同時再用手指捽閪, 令佢不停發出享受的叫聲。在一輪猛**後, 我一野**到佢趴在床上。小米「上嚟**呀~上嚟呀~」我上到去一邊打茄輪一邊男上, 均速**閪, 呢個時候, 第一次電話聲已經來臨, 我哋已經如入無人之境, 根本就冇理會過電話的來電, 但係呢個時候, 我嘅精液已經去到賓州70%位置, 我同佢講我差不多了, 本身想叫佢坐爆我, 佢同我講「請堅持再耐一點。」佢話佢好想再高潮, 叫我訓在床上, 佢在我身上前後左右不同的移動, 呻吟聲不斷變化, 「呀~」我承接着這下叫聲, 不停向上猛頂, 最後鳩精噴出!兩個人都到達了時刻人生嘅巔峰!

第二次來電再次響起, 我倆攬左一起, 還車了幾下,小米「你把我的閪都**到紅紅痛痛, 但真的很舒服, 想不到休息了一星期, 今天上班前心裏面仲諗住今日一定要有高潮, 結果真的實現了!」閪部從賓州上離開, 一大片閪水在大髀上, 之後我們一起沖涼, 雖超時已久, 但侍浴依然仔細, 還給了我幾下事後簫, 之後閑談了一會, 140磅左右的記錄, 我一早已經破了。第三次來電再來, 變成紅米的小米, 臨走錫了一啖, 真係要出去了!獨自在房間的我並不孤獨, 因伴隨着性愛巔峰的餘暖。

註:vinvin114報告-鳳城/春秋/金田/金豐/金帝/悅來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  0.25%

三星會員

正 下次再返嚟**佢

升級  14.52%

四星級會員

睇到硬左,精彩報告

升級  77.92%

三星會員

thx~c兄用心報告。wo..睇到硬晒,你係有料嘅!

升級  3.67%

三星會員

正喔,等我幫佢探下體溫

升級  0.25%

三星會員

肥叔叔 發表於 2020-2-10 11:13
正喔,等我幫佢探下體溫

要肛探先得

升級  3.67%

三星會員

口探同陰探就得啦

升級  8.17%

三星會員

Ching有冇帶美極

升級  1.48%

二星會員

囡囡140!磅?

升級  0.25%

三星會員

haveaniceday 發表於 2020-2-10 11:59
Ching有冇帶美極

我本身夠咸唔使落美極

升級  0.25%

三星會員

ivandragon 發表於 2020-2-10 13:11
囡囡140!磅?

無140, 好似13幾

升級  0.25%

三星會員

小小强 發表於 2020-2-10 12:11
師兄小米乳雲大唔大?乳頭大唔大粒

比例好 整體中等, 型都靚

升級  0.58%

三星會員

可以指插就值得一試

2萬

客戶代理會員

多謝vi哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

1萬

前客戶代理員

多謝“斌”報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  46.5%

三星會員

應該冇咁誇掛..

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

好剌激
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  60%

一星會員