設為首頁收藏本站

winning11

桑拿按摩區001桑拿按摩區002桑拿按摩區003
桑拿按摩區004桑拿按摩區005桑拿按摩區006
查看: 7220|回復: 18

[mac報告]【威尼斯】188號 like囉!

關閉 [複製鏈接]

升級  90.9%

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
呢件威尼斯嘅188睇啲相就幾啱心水,有身材腿又夠幼,唔知真人啱唔啱feel,mark咗佢,準時夜晚十點入閘.
見到真人,又幾好樣,斯斯文文,個樣有啲似早輪俾人影到遭受狼吻嘅女主角,即係陳嘉桓,純純哋,身材都唔錯,真波,腳夠幼又夠長.
揼都ok,有心機,但呢part唔算重點,佢rpp手勢都好正,唔係點到即止,而係上下來回咁掃,好似彈琴咁,感覺好正.
轉身就玩body,食甜品,有短暫嘅車戰,然後正式上馬,表現得都好主動.
樣,身材同招呼都中上級,可以俾佢90分.

升級  11.47%

女主角即係陳嘉桓......

升級  81.65%

唔錯喎呢間啲女

升級  47.1%

呢間威尼斯都有唔少好嘢........

升級  70.95%

thx 分享...................

升級  48.95%

件bg好似幾好咁喎

升級  16.75%

威記呢期啲女都好掂........................

升級  90.9%

女主角即係陳嘉桓......
強尼 發表於 2012-4-21 09:48

yes
好似嗰種添

升級  96.2%

呢個小弟都會搵佢嚟番次

升級  21.95%

搵日試下佢筅