海上漂浮 發表於 2022-12-27 16:44

[海上漂浮報告]【西班牙】第一次試場·寶玲 (新人帖)

[海上漂浮報告]【西班牙】第一次試場·寶玲 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2214821-1-1.html

爬左文,諗住人一世物一世,試咗寶玲,第一個感覺好撚黑,申手不見5指,條女咩樣都睇唔到,剩係得支電筒仔,跟住同帶位講落歡樂區(心諗第一次就去),完全唔知會點,入到去見到有位師兄吹緊,跟住寶玲提意交換吹下,但另外位師兄好似唔係咁鍾意,但最後都係交換左,本來想多d互動,但好似個位師兄唔想,跟住又le多位師兄,最後我比3條女吹過,好似係敏兒同天兒,last屎口爆左爆玲,跟住就買單走人,寶玲300其她女1人100,枱鍾312,如果撞啱其他師兄想互動會好玩d,個人覺得le到係玩感覺,可以互動d女會好落力,真係點玩都得,希望下次撞到有啱feel一齊互動的師兄。

ed196981 發表於 2022-12-27 17:06

寶玲個樣可唔可以

ed196981 發表於 2022-12-27 17:09

啲師兄話佢好淫,你覺得如何,搵日去試

greentea 發表於 2022-12-28 16:17

恭喜師兄,又解鎖一個新地方

greentea 發表於 2022-12-29 17:14

佢嘅賣點係想點玩都得,如果講淫又應該未到佢

海上漂浮 發表於 2022-12-30 10:51

ed196981 發表於 2022-12-27 17:06
寶玲個樣可唔可以

其實真係睇唔清,得個支好弱雞電筒

海上漂浮 發表於 2022-12-30 10:52

greentea 發表於 2022-12-28 16:17
恭喜師兄,又解鎖一個新地方

叫做解鎖,真係要撞啱鍾意互動的師兄先好玩

海上漂浮 發表於 2022-12-30 10:52

會主動聊其他客玩

海上漂浮 發表於 2022-12-30 10:53

greentea 發表於 2022-12-29 17:14
佢嘅賣點係想點玩都得,如果講淫又應該未到佢

應該邊位會淫d,師兄可介紹下?

joke0001 發表於 2022-12-30 15:30

請問時間總共玩左幾耐?

zing26 發表於 2022-12-30 20:11

呢間場小弟未去過,爬文就睇得多,始終都係怕怕地,但又好爭扎,其實入到歡樂區條囡係未一定唔會理你就環插你呢?如果畀囡撩玩群p可否帶套玩(因小弟接受到環保交換吹,但環保群插過唔到心理關口)。

12324LOI 發表於 2022-12-30 20:23

海上漂浮 發表於 2022-12-30 10:51
其實真係睇唔清,得個支好弱雞電筒

寶玲個樣好一般,有好多師兄都唔想一齊玩,如果唔做後門大把女可選擇。

12324LOI 發表於 2022-12-30 20:26

呢間場小弟未去過,爬文就睇得多,始終都係怕怕地,但又好爭扎,其實入到歡樂區條囡係未一定唔會理你就環插 ...

當然可以,不過就冇咁暢快。

cntaktak 發表於 2022-12-31 17:06

請問寶玲外,仲有邊個可以玩後花園?波波得嗎?謝謝各位C兄

12324LOI 發表於 2022-12-31 17:16

cntaktak 發表於 2022-12-31 17:06
請問寶玲外,仲有邊個可以玩後花園?波波得嗎?謝謝各位C兄

波波可能得你可以問吓佢,就算唔得波波都好好玩。

海上漂浮 發表於 2022-12-31 17:36

joke0001 發表於 2022-12-30 15:30
請問時間總共玩左幾耐?

時間我個玩左35mins好快比寶玲吹爆

海上漂浮 發表於 2022-12-31 17:46

呢間場小弟未去過,爬文就睇得多,始終都係怕怕地,但又好爭扎,其實入到歡樂區條囡係未一定唔會理你就環插 ...

你要求帶套做,囡囡都一定聽你話,但老實講裏面真係黑到咩都睇唔到,只係玩感覺,如果可以出街玩,又會好玩好多,始終裏面無晒視覺

zing26 發表於 2023-1-1 01:26

海上漂浮 發表於 2022-12-31 17:46
你要求帶套做,囡囡都一定聽你話,但老實講裏面真係黑到咩都睇唔到,只係玩感覺,如果可以出街玩,又會好 ...

伸手不見五指,有定心理準備,囡囡年紀同樣貌都有返咁上吓 ,分分鐘整個老童姑畀你。

hkyiu 發表於 2023-2-1 10:56

多唔多囡返工?

bigdickknight 發表於 2023-2-1 12:39

寶玲要玩ATM先正,口技好!
頁: [1] 2
查看完整版本: [海上漂浮報告]【西班牙】第一次試場·寶玲 (新人帖)