times2020 發表於 2022-5-31 16:03

[times2020報告]【多利來】奶子大大·君怡*

【多利來】奶子大大·君怡*
http://sn11.cc/thread-2200931-1-1.html

終於開了,朋友不來自己上,君怡入來了,年齡大概30左右,奶子大大的,講話談吐有寸寸的感覺,朋友不來不飲酒了繳上入場費用就上房了,都寬大乾靜,君怡脫去衣服一起進入浴室沖洗, 一邊沖洗過程中,手已經不安分在君怡肉體上進攻,而小弟弟在清洗把玩中已經升旗,洗完香香馬上被帶到床上躺平,君怡用這他的舌頭與嘴,一路又親又舔從胸口慢慢的進攻到弟弟,一開始慢慢的舔再來整個含吹,看君怡表情加上車來車往攻勢,無論如何都要撐住不能出來,好不容易熬過第一回,第二回攻勢女上位又來,溫熱加上包覆感讓我不自主的用力往上頂,與其防守不如進攻,直接更換老漢台推車也顧不了忍不住,一路全力衝刺,最後換上最愛的傳教位結束這場戰役。

wwah 發表於 2022-5-31 22:05

甘雖然咀寸但有服務,可以一試

ultramanking 發表於 2022-6-2 15:02

樣子如何?漂亮嗎?

relax1234 發表於 2022-6-2 15:52

去K壓好處係可以喺K房唱吓攬吓熱吓身,C兄似乎冇呢part

龍的心 發表於 2022-6-3 13:34

請問上圍咩size ?cup數?

elsa168 發表於 2022-6-10 14:57

relaxC兄真係識玩,非常好的介紹。

tsui1013 發表於 2022-6-25 20:45

都約實朋友上去玩下。
想問師兄,即係如果一個人去唔玩k房,搵啱女即上房都可以?

9hard 發表於 2022-7-2 15:44

呢兩間K壓咁多囡囡, 竟然冇乜報告! 以前ㄧ間高官都有人不停討論吓放吓料.

kingofsex 發表於 2022-7-10 22:16

飲一個鐘再上房, 大概多少錢?

9hard 發表於 2022-7-16 14:25

有標明, 飲或上房都係480/鐘, 另加啤酒錢房錢咁囉

kingofsex 發表於 2022-7-30 18:54

想去試下, 咩時間會有女. 我知星期日下午多數冇女.

SmallFish630 發表於 2022-9-30 21:54

我係新手,好想試吓,想問成個流程和收費

我去過幾次高官,覺得入房摸幾摸,就要搭lift上去,都幾悶

Ericlau 發表於 2022-10-23 12:06

SmallFish630 發表於 2022-9-30 21:54
我係新手,好想試吓,想問成個流程和收費

我去過幾次高官,覺得入房摸幾摸,就要搭lift上去,都幾悶 ...

你可先在k 房玩1個鐘,之後再上樓上1個鐘

Ericlau 發表於 2022-10-23 12:09

kingofsex 發表於 2022-7-30 18:54
想去試下, 咩時間會有女. 我知星期日下午多數冇女.

冇定,睇緣份
現囡囡冇晒20-35歲後,我都少左上去,如有後生出現,請即通知

s20020160 發表於 2022-11-8 11:19

依家係咪少師兄去玩 見無咩報告
頁: [1]
查看完整版本: [times2020報告]【多利來】奶子大大·君怡*