winning11 發表於 2021-5-17 14:15

《夜總會·字數不足報告》合集 (001-299字節)

《夜總會·字數不足報告》合集 (001-299字節)
http://sn11.cc/thread-2174586-1-1.html

*報告分類以系統「字節」作為計算:

• 600字節以上 - (報告)
• 500-599 字節 - (簡報)
• 300-499 字節 - (小報告)
• 001-299 字節 - 不接受 (*會合併於本帖內)

註:報告分類最終由管理員決定,不可異議
註:系統計算「字節」會比實際「字數」少
詿:小報告標題皆例明字節數目,以作參考

Superadmin

ed196981 發表於 2021-5-17 14:18

(西班牙)千千

今日一試西班牙千千,果然任閪一個,底褲都唔著,提子大粒好有口感,西水長流,越摸越多西水,塊閪夠窄,環保中出完事,好撚爽YY

Cheungkwoklung 發表於 2021-5-19 21:08

西班牙開返,要去試試!

12324LOI 發表於 2021-5-20 16:29

晚班紅牌都收晒工,你可以搵吓文文,EE,千千。明珠呢條女係群P胆佢鍾意比成班男人一齊吊仲要全環保!

ed196981 發表於 2021-5-20 18:19

波波個樣可以接受嗎,想要搵佢玩

12324LOI 發表於 2021-5-20 20:42

ed196981 發表於 2021-5-20 18:19
波波個樣可以接受嗎,想要搵佢玩

波波樣OK,大波年紀40十咁上下,好玩得。

on1229 發表於 2021-5-22 11:16

晚班除左文文有冇啲肉地肥底,最好高過文文。。。

nbadogcom 發表於 2021-6-4 11:44

ed196981 發表於 2021-5-17 14:18
今日一試西班牙千千,果然任閪一個,底褲都唔著,提子大粒好有口感,西水長流,越摸越多西水,塊閪夠窄,環 ...

咁勇????

Bigjjjboy 發表於 2021-7-3 10:21

環保♻️真勇

Bigjjjboy 發表於 2021-7-3 10:28

(金夢圓)加利

頭髪長長心地善良
下午3點放工上去見佢得閒,咁耐無見身形都仲好fit , 劈左一粒鐘上房做正事,急不及待已經要我坐係廁所到等佢慢慢服侍細佬,如果廁所玩完到床上水感十足,滿足派彩。

一次生 發表於 2021-7-3 17:52

請問師兄加利返幾點?

kabe0212 發表於 2021-7-8 10:25

今日下午有冇師兄有局?邊樹都可以,比我join下

nickjacky16 發表於 2021-8-23 23:44

有師兄組隊去玩下

zola9090 發表於 2021-9-8 23:50

有冇師兄一齊組隊玩下,tg@Alex_S9090

hong17c2000 發表於 2021-9-13 13:00

zola9090 發表於 2021-9-8 23:50
有冇師兄一齊組隊玩下,tg@Alex_S9090

加唔到師兄你喎

abc19142000 發表於 2021-11-18 00:57

點組隊法

kk1670 發表於 2022-9-5 21:20

(皇宮舞廳)青儀

今日放假,一個人上去皇弓玩,今次大班介绍一個叫心心,哗,見到佢嘅款就心動,樣靚,大波,坐咗粒幾鐘,比佢豪放嘅玩法令我無法形容,大班話仲有新女叫青儀,一樣咁索,我下次一定試吓。

o3428320d 發表於 2022-9-5 22:14

今日放假,一個人上去皇弓玩,今次大班介绍一個叫心心,哗,見到佢嘅款就心動,樣靚,大波,坐咗粒幾鐘,比 ...

請問點豪放法? 咁黑都見到樣靚?

angeleva04 發表於 2022-9-7 11:48

今日放假,一個人上去皇弓玩,今次大班介绍一個叫心心,哗,見到佢嘅款就心動,樣靚,大波,坐咗粒幾鐘,比 ...

早幾日都搵左心心,又大波又勤力

林偉強 發表於 2022-9-15 10:20

想問心心,青儀通常是返幾點的?
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 《夜總會·字數不足報告》合集 (001-299字節)